Vizitator booogdi Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Salut ! Intentionez sa cumpar o pereche de boxe active -pentru a asculta in aer liber,Duminica la un gratar,poate si o petrecere mai mica gen majorat etc. (o sa le mai folosesc si in casa la volum mic ) Sursa o sa fie cel mai des pc-ul. E bine ca au slot usb micro-sd ! Bugetul este de 850 ron (maxim am spus) Ma gandesc la> (este in daneza dar cred ca va descurcati) http://www.importas.dk/aktivt_h%C3%98jt ... -1097.html (pe siteul asta vad ca pretul este 1798 coroane daneze=apx 1000 ron) in Romania(mai precis la Connect in Buzau) pretul este 850 RON Max. effekt: 300 watt RMS effekt: 150 watt Impedans: 4 Ohm Enheder: 15" bas, diskant/mellemtonehorn Følsomhed: 88 dB (1 W, 1 m) Max. lydtryk: 115 dB (1 m) Frekvensområde: 50 Hz - 18 kHz (pe ele au o eticheta pusa de importator > (2x80 rms ,deci cred ca 150 este puterea lor reala) Le-am ascultat in magazin ,pana la 60% din volum calitatea sunetului este mai mult decat ok,peste 60-70% usor,usor scade calitatea,oricum asta se intampla la 95 % din difuzoare ! Nu am pretentie de audiofill dar nici "trompete" nu vreau sa imi iau ... Vreau sa stiu ce pareri aveti ,ce credeti .. Multumesc ! Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Daca tot ai cautat boxele pe net , cum de ai ratat site-urile chinezesti , pe care se vand ...tentativele astea de boxe active ? Cauta si tu despre "firma" asta si vezi ce vinde. Ai sa ramai surprins .... Link spre comentariu
Vizitator booogdi Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Recomandati-mi atunci ceva pana in 1000 de ron !!! pasiv ,activ nu ma intereseaza ! Boxe de petrecere sa fie Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Ce fel de petreceri vrei sa sonorizezi? Acasa sau cu prietenii , sau petreceri private gen majoarte, botezuri si alte evenimente restranse? Link spre comentariu
Vizitator booogdi Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 in general pe acasa cu prietenii . ma gandeam la 2 boxe active BEHRINGER B208D ! ce parere aveti ?Cum as putea face conexiunea intre ele si pc ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum