Ata Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Am mai postat o data - de unde pot importa componente in baza de date ? -Si de ce a fost sters postul ??? Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Am multisim 2010, nu are baza de date completa insa are cateva componente uzuale. Daca doriti lasati-mi un mp sa va dau linkurile de dwnload. Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 cum fac sa am ceva riplu/ zgomot la o sursa de cc ? Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 am novoie urgent de stk4050II in Multisim 11 si nu stiu cum sa bag.va rog ajutati-ma si pe mine ca sunt printre incepatori :cry: Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 vreau sa fac o simulare cu stk4048II dar nu stiu in ce program gasesc integratul ca in multisim 11 nu am gasit.ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum