Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

THOMAS 54 TCB141 TX

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tata

4

• tehtronics

2

• dan cod

2

• zvasile

1

Top autori în acest subiect

Multumesc dl. Tehtronics . Problema este ca nu receptioneaza semnalele de la telecomanda care afost verificata si este ok. Pana la procesor am verificat si inlocuit tot ,nu-mi ramane decat sa schimb procesorul -sa vad unde il gasesc- Inca o data multumiri .

Link spre comentariu

-daca ati probat telecomanda pe un tv identic(compatibil), da...-insa, daca verificarea ei s-a facut pe o camera de telefon mobil sau tester cu "bip-uri",verdictul dat nu este pe deplin elocventdeci...?

Link spre comentariu

Telecomanda televizorului a fost initial defecta, clientul si-a cumparat una identica; intre timp i-am reparat-o si pe cea originala iar rezultatul a fost acelasi .Multumesc pt. sugestii .

Link spre comentariu

Multumesc dl. Tehtronics . Problema este ca nu receptioneaza semnalele de la telecomanda care afost verificata si este ok. Pana la procesor am verificat si inlocuit tot ,nu-mi ramane decat sa schimb procesorul -sa vad unde il gasesc- Inca o data multumiri .

receptorul IR l-ai schimbat Posted Image
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări