corneliu01 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 buna ziua!Apelez la ajutorul celor specializati in acest domeniu.Am nevoie de o linie audio completa... de la microfoane, mixer, amplificator boxe (sau ce-o mai fi nevoie).. care va fi folosita in special pt actiuni live (fie cantat fie vorbit). (rar va fi folosit pt muzica de anumite playere media)Va rog sa veniti cu cateva recomnadari pt amplificator (cati watti/chanal, impedanta iesire, marca), mixer (o sa fie 4 intrari mic necesare obligatoriu + altele), boxe (2 la numar deocamdata, care vor fi pozitionate pe perete sau pe stativ)Sistemul va fi folosit intr-o incapere de 100-130mp, ceea ce ma face sa cred ca nu e nevoie de un sistem foarte puternic gen sute de watti, ca nu fac discoteca.nu caut produse noi, vreau sa ies si ieftin si bun pe cat posibil.multumesc anticipatp.s. dupa ce am scris am vazut unde am postat, probabil trebuie mutat la alta rubrica.. .cer scuze de la moderatori.. si daca e necesar.. rog sa-l mute Link spre comentariu
corneliu01 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 mda... e o idee buna... multumesc de pont Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum