Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema luminozitate display laptop toshiba m70

Vizitator rhydin

Postări Recomandate

Vizitator rhydin

o mica problema,un laptop toshiba m70 - 340subit nu sa mai aprins display, am constatat ca daca luminam cu o lanterna se vedea,am zis ca este dus invertorul,am cumparat un altul nou dar aceasi problema.daca introduc cablul de alimentare in invertor si dau socuri, se aprinde si se stinge,daca repet procesul de cateva ori,se aprinde si functioneaza okey, daca il las sa intre in standby sau screensaver, la fel,nu mai am luminozitate deloc.a mai intampinat cineva problema asta?, pe vga am vazut ca functioneaza okey.acum nu stiu ce sa mai schimb, sa fie pamblica? sa fie neonul de vina ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

1

Top autori în acest subiect

As zice ca e defect neonul.Te-ai convinge daca ai avea posibilitatea sa alimentezi alt neon cu invertorul tau si sa verifici neonul din ecran cu un invertor de test. Eu mi-am facut invertor de test cu invertor luat dintr-un scaner vechi.

Link spre comentariu
Vizitator rhydin

scuze nu am primit notificare de raspuns , mersi de informatie, am facut cum ai zis,si da, se auzea un sfarait intr-un colt al display-ului,nu tare,in momentul care am deslipit ciolofanul din coltul ala,se auzea foarte tare,pana la urma mi-am luat inima in dinti si am desfacut lcd-ul,si intreadevar neonul avea o fisura, mersi pentru raspuns.aviz amatorilor ca si mine dealtfel,nu cumparati ceva pana nu sunteti siguri 100% care este defectul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări