alexdaniel Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 cine imi poate spune cu ce pot lipi invelitoarea de plastic sau bazinul ca am schimbat rulmentii si semeringul ea a fost lipita la cald Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Ce invelitoare ?Niste imagini ceva, daca se poate. Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Banuiesc ca e vorba de cuva.Plantezi vreo 30 de suruburi M4 ,iar imbinarea o siliconezi cu silicon netransparent,apoi strangi cele 2 parti cu piulitele aferente.Daca cuva este de la un indesit mai nou,fara imbinarea proeminenta care iti permite imbinarea cu suruburi, ai incurcat-o,nu ai ce sa-i faci decat sa-ti cumperi o alta cuvaBafta! Link spre comentariu
alexdaniel Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 pot pune silicon care se pune la auto cutie viteza sau baie ulei rezista la temp 100* Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Cred ca te referi la cercul de plastic ce vine lipit de cuva, exact la siliconul termorezistent ma gandeam si eu, da-i bataie ca merge.Nu uita sa lasi masina circa 48 de ore, cel putin, sa intareasca bine siliconul.Asteptam vesti bune ! Link spre comentariu
alexdaniel Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Merge caz rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum