virgil_19 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Va salut. Am mare nevoie de schema acestui TVC. Am cautat-o pe forum si nu am gasit. Cu multumiri, Virgil. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Va salut ! Schema o gasiti pe acest linck : http://elektrotanya.com/daewoo_chassis_ ... nload.html . Succes !!! Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Multumesc domnului Florin ptr. schema . Am inlocuit TDA 3653 -vert. si tvc functioneaza , insa am o cursa inversa a imag. in partea de sus a ecranului.Am inlocuit C308, C309 , C311 , C 312 care erau devalorizati. Ce sa mai caut ?C.I este demontat din alt TVC , care avea alte probleme. Banuiesc ? sa fie bun.Cursa inversa nu apare pe toate programele, numai pe cele cu semnal mai slab. Trecut pe TXT imaginea ,,trepideaza" pe verticala (tremura). Virgil. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Verificati filtrajele tensiunilor livrate de sursa cat si cele derivate din acestea. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Daca electroliticii din BV sunt schimbati este din CI defectul. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 DA am schimbatC inclusiv C304=0,47mf/50v , TDA3653B schimbat era cu scurt intern intre pin 4 si5 si era groaznic de fierbinte , Voi incerca sa fac rost de un nou integrat . Cu stima Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Va salut. Am inlocuit C.I. cu unul nou si TVC functioneaza OK . Cu stima, Virgil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum