Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invata cum sa pui o intrebare!

apollo11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crispus

1

• apollo11

1

• pinky

1

• Alexandru22

1

Top autori în acest subiect

:aplauze Povestea e cam lunga si evident ca nu o va citi cine trebuie. :aplauze pentru readucere aminte.Axioma lui ColeCantitatea de inteligenţă este constantă pe pământ; populaţia este în continuă creştere. :cry:
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator Bucuresti_John

Scuze , Nu am citit atata in totata viata mea! , Ar putea cineva sa faca un rezumat ??? In maxim 8 randuri !?Cred ca multi sunteti de aceeasi parere cu mine , Ati fi cititi pomelnivul respectiv pentru ca v-ar fi interesat subiectul , dar cand ati descoperit cat de mare e , erati sa faceti infarct , va luat somnul brusc si l-ati inchis. cu gandul de a nu il mai deschide apsolut niciodata chiar daca v-ati fi dorit sa aflati cum se poate pune o intrebare intr-un mod inteligent.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Interesant si util. Tot ce este descris este la urma urmei mai mult pentru cei 7 ani de acasa si comportamentul matur,si desigur,interesul pentru o anumita problema. Prima data google,incercam rezolvarea,apoi punem intrebarea cat mai inteligent oferind si solutiile esuate ale noastre de a le rezolva. Felicitari pentru cei care au postat. Mie cel putin mi se pare mai greu sa il redactezi si dezvolti ideea,decat sa o citesti. :aplauze

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Scuze , Nu am citit atata in totata viata mea! , Ar putea cineva sa faca un rezumat ??? In maxim 8 randuri !?...

Incerc, dar nu sunt sigur ca voi reusi, sau ca vei intelege. Reformulez titlul: Cum dai un raspuns pe un forum?! 1 - citesti toata intrebarea cu atentie (eventual poti rasfoi putin topicul ca sa citesti si alte opinii); 2 - Analizezi ideile si te convingi ca ai inteles totul bine; 3 - raspunzi scurt si la obiect doar daca esti in tema; 4 - oricare dintre primele trei puncte nu sunt indeplinite, sau sunt indeplinite de mantuiala, nu mai posta pentru ca poti declansa ceea ce numesc cei care au scris materialul - un "razboi fulger"; 5 - Daca nu raspunzi, ci dimpotriva vrei sa formulezi o intrebare, atunci este musai sa iti faci timp sa citesti tot materialul; 6 - Daca totusi nu il vei citi dar vei intreba, atunci iti asumi toate riscurile; 7 - Riscuri iti poti asuma de fapt oricum, deoarece pe forumuri navigheaza si dintre cei care doar se "afla in treaba"; 8 - Daca ai intalnit unul dintre acestia din urma, este mai bine sa iti "vezi de treaba" si sa nu ii returnezi nici-un raspuns.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări