apollo11 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Tutorialul de mai jos se adreseaza celor care vor sa puna intrebari pe forumuri. Se aplica foarte bine in electronica, desi pare sa fie scris ptr cei care nu se inteleg bine cu linuxul. Cititi, incercati si-o sa vedeti ca altfel va merge treaba! http://wiki.lug.ro/Cum_se_pun_%C3%AEntr ... inteligent Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Povestea e cam lunga si evident ca nu o va citi cine trebuie. pentru readucere aminte.Axioma lui ColeCantitatea de inteligenţă este constantă pe pământ; populaţia este în continuă creştere. :cry: Link spre comentariu
Vizitator Bucuresti_John Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Scuze , Nu am citit atata in totata viata mea! , Ar putea cineva sa faca un rezumat ??? In maxim 8 randuri !?Cred ca multi sunteti de aceeasi parere cu mine , Ati fi cititi pomelnivul respectiv pentru ca v-ar fi interesat subiectul , dar cand ati descoperit cat de mare e , erati sa faceti infarct , va luat somnul brusc si l-ati inchis. cu gandul de a nu il mai deschide apsolut niciodata chiar daca v-ati fi dorit sa aflati cum se poate pune o intrebare intr-un mod inteligent. Link spre comentariu
crispus Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Scuze , Nu am citit atata in totata viata mea! , Ar putea cineva sa faca un rezumat ??? In maxim 8 randuri !?Nu te mai obosi. N-ai nici o sansa Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Interesant si util. Tot ce este descris este la urma urmei mai mult pentru cei 7 ani de acasa si comportamentul matur,si desigur,interesul pentru o anumita problema. Prima data google,incercam rezolvarea,apoi punem intrebarea cat mai inteligent oferind si solutiile esuate ale noastre de a le rezolva. Felicitari pentru cei care au postat. Mie cel putin mi se pare mai greu sa il redactezi si dezvolti ideea,decat sa o citesti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Scuze , Nu am citit atata in totata viata mea! , Ar putea cineva sa faca un rezumat ??? In maxim 8 randuri !?...Incerc, dar nu sunt sigur ca voi reusi, sau ca vei intelege. Reformulez titlul: Cum dai un raspuns pe un forum?! 1 - citesti toata intrebarea cu atentie (eventual poti rasfoi putin topicul ca sa citesti si alte opinii); 2 - Analizezi ideile si te convingi ca ai inteles totul bine; 3 - raspunzi scurt si la obiect doar daca esti in tema; 4 - oricare dintre primele trei puncte nu sunt indeplinite, sau sunt indeplinite de mantuiala, nu mai posta pentru ca poti declansa ceea ce numesc cei care au scris materialul - un "razboi fulger"; 5 - Daca nu raspunzi, ci dimpotriva vrei sa formulezi o intrebare, atunci este musai sa iti faci timp sa citesti tot materialul; 6 - Daca totusi nu il vei citi dar vei intreba, atunci iti asumi toate riscurile; 7 - Riscuri iti poti asuma de fapt oricum, deoarece pe forumuri navigheaza si dintre cei care doar se "afla in treaba"; 8 - Daca ai intalnit unul dintre acestia din urma, este mai bine sa iti "vezi de treaba" si sa nu ii returnezi nici-un raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum