Darkang33l Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Buna seara am un pc mai vechi cu un procesor AMD Duron de 1.3GHz memorie ram 512Ram(vreau sal maresc la vreo 2 GB) si as vrea sa ii fac un overclock(vreau sa il aduc la minim 2GHz)si ma intreb daca se poate?Ceva sugesti??Multumesc Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Nu, nu se poate...si asa Duron-ul acela la 1300MHz e un mic calorifer, din cauza tehnologiei pe 0,18 um. Oricum, Duron are un set de instructiuni saracacios, n-ar ajuta un overclock...iar memorie RAM in plus la PC, e cam tot fara rost... 10 ani e mult prea mult pt. un procesor...RIP. :cry: Link spre comentariu
Darkang33l Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 dar atunci macar pama la 1.9 nu se poate??sau pana la 1.60?? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 La 1.6 ajunge dar nu cred sa fie mare diferenta. Depinde si de placa de baza - la varsta asta sigur are condensatorii obositi si s'ar putea sa nu duca deloc. La ce temperatura merge procesorul? Daca e peste 55 grade in sarcina nu ii face overclock. Link spre comentariu
Darkang33l Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Nu stiu cred ca are 49 de grade cand sta si mai navighez pe net,dar mam gandit sa ii pun ceva coolere mai tari sa i fac o scadere de temperatura nu ar merge?? Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Nu merita sa mai cumperi ram pentru acel calculator. Mai bine gaseste la second o placa de baza si un procesor bun cu cel putin DDR2. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum