Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antirozatoare

danutz-

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• Toni Marginean

1

• TESSLA

1

• danutz-

1

Top autori în acest subiect

Gasesti pe net...sigur. Daca vrei iti spun pe pm unde anume. Si eu am realizat recent un montaj similar, (nu stiu ce montaj vrei tu sa experimentezi pentru ca nu se poate deschide fotografia...cere sa fii inregistrat sau ceva) dar cred ca e asemanator pentru ca e realizat cu acelasi circuit. L-am pus intr-o moara de porumb....Acuma sa vad peste ceva timp care or fi rezultatele.

Link spre comentariu
:rade: Vecinul unui prieten a pus unul intr-un garaj - destul de rapid a adunat acolo tot ce era rozator pe o raza de 30 de garaje... i-au ros pina si scutul de plastic de la aripa fata de la masina, pe linga alte acareturi de prin garaj... Unele rozatoare poate chiar au ureche muzicala!E mai eficienta o pisica!
Link spre comentariu

Si eu am un amic care a cumparat unul de la M...o si a fost foarte bune pentru vecini.Toti sobolanii si soarecii sau adunat la el(acum nu stiu daca nu cumva unul a murit si restul au venit la inmormantare :ras: )Daca cineva gaseste unul functional si eficient ma intereseaza si pe mine schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări