danutz- Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 salut vreau sa construiesc schema de aici http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=153202 dar nu gasesc inegratul 4049 pe nicaieri insa am gasit cd 4048 merge inlocuit 4049 cu cd 4048 in schema asta ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Va ajut eu cu un CD4049 doar ca trebuie sa va achitati taxele postale legate de expediere. Link spre comentariu
TESSLA Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Gasesti pe net...sigur. Daca vrei iti spun pe pm unde anume. Si eu am realizat recent un montaj similar, (nu stiu ce montaj vrei tu sa experimentezi pentru ca nu se poate deschide fotografia...cere sa fii inregistrat sau ceva) dar cred ca e asemanator pentru ca e realizat cu acelasi circuit. L-am pus intr-o moara de porumb....Acuma sa vad peste ceva timp care or fi rezultatele. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Vecinul unui prieten a pus unul intr-un garaj - destul de rapid a adunat acolo tot ce era rozator pe o raza de 30 de garaje... i-au ros pina si scutul de plastic de la aripa fata de la masina, pe linga alte acareturi de prin garaj... Unele rozatoare poate chiar au ureche muzicala!E mai eficienta o pisica! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Si eu am un amic care a cumparat unul de la M...o si a fost foarte bune pentru vecini.Toti sobolanii si soarecii sau adunat la el(acum nu stiu daca nu cumva unul a murit si restul au venit la inmormantare )Daca cineva gaseste unul functional si eficient ma intereseaza si pe mine schema. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Cea mai buna solutie este Robespierre:(Nu conteaza culoarea!)[attachment=0]Dont_touch_my_bike.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum