Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help...cine ma juta cu niste scheme de filtre

Mouser

Postări Recomandate

buna...vreau si eu sami fac niste boxe home made...dar filtre pauza...mam uitat pe ici pe colo am mai gasit..dar eu vreau pt fiecare filtru separat..ca mi se pare ca asai mai simplu...cred eu.... ca vreau sami fac o boxa..si un subwofer..cam asta cred ca ar fi cea mai buna combinatzie...deci ceat putea sami recomandati..un filtru pt boxa unu pt sub si diametrele la boxe care credeti car merge :d multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mouser

6

• Sharky

2

• andiy

1

• FIXVID

1

Top autori în acest subiect

mai nu am deja dif dar ma gandesc nu la performantza dinasta prea prea..ci asa sa se auda bine.sa nu caraie in toate colturile...kidding..imi tre ceva nici prea complicat nici prea hi tech..ca cu banii nui prea bine materialu...dar oricum boxele ma gandesc pe 4 ohmi de vreo 60 waia de bas...restu astept oferte cam ce mai sfatui tu :d

Link spre comentariu

Tot nu mi-ai zis cati bani vrei sa dai.vezi niste boxe cu difuri p-audio, fac multa galagie si nu au nevoie de amplifuri puternice sa te scoata afara din casa.iei 2 difuri de 12" si un tweeter si bubui bine in casa.Incinta si filtrele se calculeaza in functie de difuzoare, deci sfaturi in privinta asta inca nu iti putem da.

Link spre comentariu

aham..dar..ceva cu un pret nu prea piperat....zic si eu asa ca nu dispun de prea mult material....oricum amp am 2x100 home made..acu tre sa imi fac pre ampu sil bag la o sursa de calculator ca am vazut ca scoate la vreo 4 amperi care cred ca e suficient sa alimenteze si pre si ampu..daca ai putea sami spui si nite modele cu un pret asa mai redus dar nici vai de capu lor sa fie...

Link spre comentariu

pai ai asa:woofer de 12": e12-100s la 150 ron + tw pht 408 la 95 ronisau woofer de 10" qsl 10p20 la 100ron + tw st322 la 135 rondesigur, se pot face si combinatii, totul depinde de bugetul tau

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări