bamwels Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Tocmai ce am terminat incinta unui viitor monitor de scena si ma gandeam sa il "imbrac" cu un material insa nu stiu care este cel mai potrivit. M-am uitat putin pe Thomann sa ma inspir si am vazut aceasta boxa: http://www.thomann.de/gb/media_bdbviewe ... 11&small=1 . Poate cineva sa imi spuna ce este materialul cu care este acoperita incinta? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Mochetă la 5 lei metrul. Link spre comentariu
bamwels Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Mochetă la 5 lei metrul. sti cumva de unde as putea sa cumpar, si cu ce as putea sa o prind de incinta? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 De la orice magazin de covoare, sau gen Bricostore, Praktiker, Hornbach... etc. Se lipeşte cu prenadez sau asemănător. Pe la îmbinări poţi bate cuişoare (ţinte) şi la colţuri montezi colţare de plastic sau metal, de la magazinele de piese electronice. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Aia de 5 lei/m (praktiker) e cam subtirica si se muleaza usor, dar imi place mai mult aia de 7-9 lei/m (dedeman) care este mai rezistenta la lovituri. In vara am luat prenadez cu 15 lei/kg, in toamna cu 18 si acum nu-i sub 20 (auchan)... probabil cadou de sarbatori... Link spre comentariu
alex tm Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Eu zic sa nu-ti iei de aia cea mai subtire cum e pe boxele din link!Am avut asa ceva pe boxe(cumparate nu diy)si se face foarte naspa dupa cateva luni mai ales daca umblii mult cu ea!Mai bine ceva mai groasa! Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 poti pune linoleu,sau mai bine gresie.Decat mocheta vai de p*** ei mai bine fara.Pentru boxe se foloseste mocheta profesionala ,facuta pt asa ceva.Dar asa ceva nu gasesti sub 30 lei ml. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Ca să coste mai mult decît difurile. Pe vremea lui Ceaşcă, din lipsă de materiale exotice şi inspiraţie, lăutarii îşi ornau boxele cu mult aracet presărat cu nisip şi sclipici (praf de mică), după care le vopseau cu Duco. Se dubla greutatea. Link spre comentariu
bamwels Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Multumesc tuturor pentru sfaturi.Am cautat prin Timisoara si am gasit ceva mocheta nici prea scumpa si arata destul de bine. Link spre comentariu
Vizitator laur1an92 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 nu neaparat o mocheta, iti poti cumpara un material negru dragut, iar apoi poti merge cu el la croitorie Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 am gasit ceva mocheta si arata destul de bineMie imi place negru-antracit - mai am vreo 20mp dar o sa-i termin destul de repede. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum