Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imbracaminte boxe

bamwels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• bamwels

3

• remus68

2

• alex tm

1

Top autori în acest subiect

De la orice magazin de covoare, sau gen Bricostore, Praktiker, Hornbach... etc. Se lipeşte cu prenadez sau asemănător. Pe la îmbinări poţi bate cuişoare (ţinte) şi la colţuri montezi colţare de plastic sau metal, de la magazinele de piese electronice.

Link spre comentariu

Aia de 5 lei/m (praktiker) e cam subtirica si se muleaza usor, dar imi place mai mult aia de 7-9 lei/m (dedeman) care este mai rezistenta la lovituri. In vara am luat prenadez cu 15 lei/kg, in toamna cu 18 si acum nu-i sub 20 (auchan)... probabil cadou de sarbatori...

Link spre comentariu

Eu zic sa nu-ti iei de aia cea mai subtire cum e pe boxele din link!Am avut asa ceva pe boxe(cumparate nu diy)si se face foarte naspa dupa cateva luni mai ales daca umblii mult cu ea!Mai bine ceva mai groasa!

Link spre comentariu

Ca să coste mai mult decît difurile. :rade: Pe vremea lui Ceaşcă, din lipsă de materiale exotice şi inspiraţie, lăutarii îşi ornau boxele cu mult aracet presărat cu nisip şi sclipici (praf de mică), după care le vopseau cu Duco. Se dubla greutatea. :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări