Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ferastrau circular home made

Vizitator Ginguma

Postări Recomandate

Vizitator Ginguma

Nu te contrazic dar doresc sa am un lucru facut de mana mea. Una este sa zici l-am cumparat si alate este cand spui este facut de mine. Poate sunt prea ambitios sau pretentios dar este alegerea mea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaighe

4

• yo9hnf

3

• gcom61

3

• viopa

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Datorita turatiei foarte ridicate polidiscul este total nepotrivit (si totodata periculos) folosirii

impreuna cu o panza de debitat lemn. Nu mai discutam si de dificultatea adaptarii unei mese de taiat.

De ce nu cumparati un fierastrau circular de mana ca cel de aici: link, pe care il fixati ferm de tablia unei

masute in care s-a practicat in prealabil o fanta prin care sa iasa panza ?

Impeuna cu un comutator start-stop fixat pe laterala masutei este mult mai potrivit scopurilor dvs.

Link spre comentariu

eu am un circular asemanator pe care doresc sa il modific numai ca nu este GoOn ci este Matrix. Momentan timpul nu imi permite.in link-ul de mai sus am gasit un circular de masa la un pret foarte bun. Dar deja devin offtopic.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Suruburi de toate felurile gasesti la http://www.cncmw.ro

Eu de acolo cumpar permanent ca vand si la persoane fizice, trimit si cu Posta

La preturle alea , sunt poleite cumva cu aur?

Preturi decente si de bun simt pt. tot felul de suruburi, saibe, piulite , sunt la Hornbach.Se vand la gramaj si fata de link-ul de mai sus sunt la o cincime din pret, poate si mai putin.

da, dar Hornbach nu e al lui vasile
Link spre comentariu

:a:

Suruburi de toate felurile gasesti la http://www.cncmw.ro

Eu de acolo cumpar permanent ca vand si la persoane fizice, trimit si cu Posta

La preturle alea , sunt poleite cumva cu aur?

Preturi decente si de bun simt pt. tot felul de suruburi, saibe, piulite , sunt la Hornbach.Se vand la gramaj si fata de link-ul de mai sus sunt la o cincime din pret, poate si mai putin.

da, dar Hornbach nu e al lui vasile
:a:

O mai fost unu` la un moment dat care s-o luat de Dorel (fost habarnist) si o purtat "o conversatie " ....f funny...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări