Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Certificat radioamator

Vizitator mihaim1980

Postări Recomandate

Vizitator mihaim1980

Am dat si eu examen pt a III-A R si l-am luat si sunt nedumerit in legatura cu chestia asta: deci imi vine Cerificatul si dupaia trebuie sa fac cerere pentru autorizatie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• yo9how

1

Top autori în acest subiect

Da, asa se procedeaza. Apoi se completeaza o cerere tip, o fotografie (cereau doua, acum am impresia ca nu mai trebuie decat una) si copie a actului de identitate si a certificatului, care toate se trimi la ANCOM.Cel mai bine suna la ei, vezi daca este posibil sa trimiti celelalte acte si sa primesti atat certificatul cat si autorizatia, cu toate ca imi este greu sa cred asta.Ps: pentru clasa restrans mai trebuie o declaratie de la un alt radioamator sau club, din care sa reiasa ca acesta este de acord sa lucrezi de la statia lui si sub supravegherea lui.

Link spre comentariu

Aoleu, Regulamentul meu. Sa mai zica cineva ceva. Si banuiesc ca 1980 este anul nasterii, deci ar avea 32 de anisori..Mama mia, ce misto de el as fi facut daca ma intreba asa ceva fimiu...Stiu, sunt rau. Si negru in cerul gurii..

Link spre comentariu
Vizitator jimmychelu

Aoleu, Regulamentul meu. Sa mai zica cineva ceva.

Si banuiesc ca 1980 este anul nasterii, deci ar avea 32 de anisori..

Mama mia, ce misto de el as fi facut daca ma intreba asa ceva fimiu...

Stiu, sunt rau. Si negru in cerul gurii..

Va rog insistent fara atacuri la persoana si fara injurii. Flor doar pare rau, dar este un om de exceptie. Daca vrei sa ajungi radioamator, musai sa cunosti regulamentul. Sunt niste reguli care trebuie respectate. O fi "trendy" sa nu respecti reguli, dar, daca nu vrei sa le respecti, nu te obliga nimeni sa ai indicativ. La asta se referea Flor, dupa ce ai luat un examen, nu cred ca este cazul sa ai nelamuriri referitoare la regulament.

O zi buna.

Cu stima,

YO9HRB

Moderator (din pacate)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări