Marian Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Impedantele de intrare se stabilesc din rezistentele de 22k, si cum pentru o buna simetrie aceasta trebuie sa fie egale, la fel este treaba si cu celelalte 2 rezistente, e o chestie testata, altfel nu veneam aici cu aiureli. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Perechile alea de resistente nu au nici o legatura cu offsetul sau distorsiunile... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 nu au nici o legatura cu distorsiunile...Cine a vorbit ceva despre distorsiuni? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Vorbeai de offset si ti-am raspuns... ca sa nu mai intrebe oricine altcineva si in legatura cu distorsiunile (intrebare postata de un coleg, azi, intr-un topic vecin) am facut si precizarea respectiva. Deci NU au legatura rezistentele cu reglajul offsetului. Acesta se poate regla in trei moduri: -modificarea rezistentei amintite mai sus de mine, situata intre baza si emitorul driverului. -modificarea rezistentei care fixeaza curentul (suma curentilor) prin diferential. -montarea unui potentiometru intre emitoarele celor doua tranzistoare din diferential. Nici un alt reglaj (in cazul acestui amplificator) nu va duce la reglarea offsetului. Link spre comentariu
fenddder Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Sursa actuala debiteaza 200w si are cadere de tensiune cu amplificatorul la maxim(atacat cu 1v) de 0.3v maxim.condensatorii sunt de 68000uf dar nu e suficient.am nevoie si de tensiune mai mare. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 condensatorii sunt de 68000uf dar nu e suficient68.000uF? E mai mult decit suficient! Grija mare ce punte redresoare folosesti. Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 condensatorii sunt de 68000ufSigur sunt de 68000uf sau sunt de 6800uf si ai adaugat din greseala inca un zero? Link spre comentariu
fenddder Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Puntea redresoare e modificata dintr-o punte de alternator romanesc(am scos 2 din cele 6 diode)iar condensatorii sunt 2 mamuti de 68000uf la 28v.Si nu, nu e o greseala ..chiar atatia microfarazi sunt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum