dan-a2 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Nu chiar in garajul chinezilor , mai degraba la bulgari si la romani , vezi alview !! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) Televizorul asa a parasit "uzina chinezului",fara corectii pe E/W .Chiar,cine fabrica mizeriile astea de televizoare? Editat Februarie 27, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
valentonx Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Nu as fi vandutun asemenea aparat ca fiind nou nici daca muream de foame !!!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 dupa ce intra in service se apasa tastele de la 0 la 9 pina apare si CL sigur are asa ceva iesirea din sm cu tasta power Link spre comentariu
Mihai78 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Salutari .Are cineva o schema pt. acest tv.?Procesorul e TDA11106PS/V3/3 si memoria 24Co8AMultumesc mult!!!! Va salut! Am acelasi tip de tv cu sursa defecta, am schimbat integratul , sursa nu functioneaza corect in sensul ca am brum in imagine(bineinteles ca a pocnit la 5 min de functionare), ma poate ajuta cineva sa identific diodele VD520 si VD521 de pe sursa? Una banuiesc ca este 1N4148, cealalta nu imi dau seama ce dioda este, schema la tv-ul asta am gasit cu sursa tranzistoriata. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum