Vizitator mihai2012 Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Ma scuzati ca va deranjez dar am o statie DX6i care se poate conecta la PC prin astfel de cablu .... prin casa gasesc si mufe si cablu, pe net gasesc un astfel de cablu la 50-90 ron + alte nimicuri (ca sa justifice pretul - care altfel ar fi 0 + ceva fludor). Ma poate ajuta cineva cum sa fac o legatura (la cele 4 fire) cu mufa jac (mono)?Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
alex_hobeanu Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Trebuia in primul rand sa precizezi mai clar despre ce este vorba, adica o statie de radiocomanda Futaba. Nu este vorba de ceva fludor si niste cabluri ci de montajul electronic din mufa usb care face conversia semnalului probabil intr-un fel de RS232 cu RX si TX pe un singur fir. Link spre comentariu
Vizitator mihai2012 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Trebuia in primul rand sa precizezi mai clar despre ce este vorba, adica o statie de radiocomanda Futaba. Nu este vorba de ceva fludor si niste cabluri ci de montajul electronic din mufa usb care face conversia semnalului probabil intr-un fel de RS232 cu RX si TX pe un singur fir.Multumesc mult Alex, am mai aprofundat si mi-am dat seama ca este mai complicat decit crezusem initial (doar cablu + 2 mufe)- asa ca am lasat-o balta si l-am comandat cu tot cu soft. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum