Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu casti / rca /jack diy

Vizitator cristian_61

Postări Recomandate

Vizitator cristian_61

va salutA incercat cineva sa faca un cablu de genul acesta?ma refer in special si la procurarea materiei prime (cabluri, mufe. camasa protectie,)cat si la impletitura in 4 de tip rotund. arata foarte bine si este si calitativa.Multumesc

post-29896-13982936959_thumb.jpg

post-29896-139829369594_thumb.jpg

post-29896-139829369598_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator cristian_61

ok , sa incerc alt mod de abordare :freaza: daca cumparati casti pt PC.. gaming/muzica/etc... si se strica cablul ? ce faceti?il schimbati / reparati sau pur si simplu cumparati alte casti noi?stima :crazy:

Link spre comentariu

Cablul castilor mele are 7 ani si nu da semne de oboseala. Doar ca s-a intarit in partea dinspre casti :nas: Dar am mai reparat alte casti,de ex cand cablul era defect la un capat,l-am scurtat si gataDin pacate,nici eu nu stiu unde se poate gasi cablu calitativ,la un pret decentCauta prin postarile lui misa,ca el avea niste cabluri interesante diy :freaza:

Link spre comentariu

ok , sa incerc alt mod de abordare :freaza: daca cumparati casti pt PC.. gaming/muzica/etc... si se strica cablul ? ce faceti?il schimbati / reparati sau pur si simplu cumparati alte casti noi?stima :crazy:

La castile scumpe cablul e de calitate, iar daca dintr-o exploatare abuziva s-a intrerupt se merita schimbatLa cele ieftine si cablul e pe masura si se rupe repede, aici schimbarea e discutabila mai ales de materialele folosite pt reparatie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări