Vizitator cristian_61 Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 va salutA incercat cineva sa faca un cablu de genul acesta?ma refer in special si la procurarea materiei prime (cabluri, mufe. camasa protectie,)cat si la impletitura in 4 de tip rotund. arata foarte bine si este si calitativa.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator cristian_61 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 ok , sa incerc alt mod de abordare daca cumparati casti pt PC.. gaming/muzica/etc... si se strica cablul ? ce faceti?il schimbati / reparati sau pur si simplu cumparati alte casti noi?stima :crazy: Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Cablul castilor mele are 7 ani si nu da semne de oboseala. Doar ca s-a intarit in partea dinspre casti Dar am mai reparat alte casti,de ex cand cablul era defect la un capat,l-am scurtat si gataDin pacate,nici eu nu stiu unde se poate gasi cablu calitativ,la un pret decentCauta prin postarile lui misa,ca el avea niste cabluri interesante diy Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 ok , sa incerc alt mod de abordare daca cumparati casti pt PC.. gaming/muzica/etc... si se strica cablul ? ce faceti?il schimbati / reparati sau pur si simplu cumparati alte casti noi?stima :crazy:La castile scumpe cablul e de calitate, iar daca dintr-o exploatare abuziva s-a intrerupt se merita schimbatLa cele ieftine si cablul e pe masura si se rupe repede, aici schimbarea e discutabila mai ales de materialele folosite pt reparatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum