Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa 0-30V/ max 3A

Postări Recomandate

Acum 28 minute, iora a spus:

Clasicul prenadez isi face treaba perfect si e ieftin. Aplicat cu o pensula. Carcasa o am de pe vremea cand ma ocupam mai intens de electronica.Nu stiu cat costa acum , apare modelul la ei pe site. Dimensiuni : latime = 160mm, adancime = 210mm, Inaltime = 70mm, masa = 0,85kg  Cod carcasa GM3011/1m .

Gm3011_1m_subansamble_1-500x500.jpg

Gm3011_1m_vertical_lateral_m-500x500.jpg

M-am uitat pe site-ul lor  și văd că e în jur de 56 lei. Mă bate gândul sa-i contactez și să iau și eu una , am văzut și modelul  mai mic, fără mâner. Vă întreb, ca și calitate, sunt bune, sunt Ok.se merită?

Link spre comentariu

Subscriu si eu la intrebarea anterioara.Sunt de calitate?Cumva zincate si vopsite?

Pentru trafuri toroidale joase merge.Pentŕu trafuri mai inalte vad ca au si alte modele.Oricum au  preturi mici.

Dupa poza dvs am avut senzatia ca inaltimea cutiei e mai mare ca 100 mm...

Link spre comentariu

Stiu ca ati avut acum ceva timp ati avut ceva ESR-capacimetre la vanzare  ca cel din imagine.Unul din ele a fost al meu.Lucrat excelent,am fost multumit de el.Aveti o mana de aur ,lucrat foarte ingrijit ,ca de altfel tot ce realizati dvs.Felicitari !!

DSC-2004.jpg

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări