woodyteo Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Acum 28 minute, iora a spus: Clasicul prenadez isi face treaba perfect si e ieftin. Aplicat cu o pensula. Carcasa o am de pe vremea cand ma ocupam mai intens de electronica.Nu stiu cat costa acum , apare modelul la ei pe site. Dimensiuni : latime = 160mm, adancime = 210mm, Inaltime = 70mm, masa = 0,85kg Cod carcasa GM3011/1m . M-am uitat pe site-ul lor și văd că e în jur de 56 lei. Mă bate gândul sa-i contactez și să iau și eu una , am văzut și modelul mai mic, fără mâner. Vă întreb, ca și calitate, sunt bune, sunt Ok.se merită? Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Subscriu si eu la intrebarea anterioara.Sunt de calitate?Cumva zincate si vopsite? Pentru trafuri toroidale joase merge.Pentŕu trafuri mai inalte vad ca au si alte modele.Oricum au preturi mici. Dupa poza dvs am avut senzatia ca inaltimea cutiei e mai mare ca 100 mm... Link spre comentariu
iora Postat Aprilie 10, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2020 (editat) Sunt multumit de calitatea carcaselor metalice .Am cumparat de-a lungul timpului peste 100 de bucati .Cateva incasetari, toate de la Gradient : Editat Aprilie 10, 2020 de iora 2 Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Se vede ca aveti mana de prototipar!Excelent arata!Vad ca si carcasele sunt bine finisate.Foarte probabil firma le vopseste in camp electrostatic si coace vopseaua. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 (editat) Stiu ca ati avut acum ceva timp ati avut ceva ESR-capacimetre la vanzare ca cel din imagine.Unul din ele a fost al meu.Lucrat excelent,am fost multumit de el.Aveti o mana de aur ,lucrat foarte ingrijit ,ca de altfel tot ce realizati dvs.Felicitari !! Editat Aprilie 10, 2020 de ionel1959 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum