enderman Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Buna asta cu intunericul Fiindca e un val de frig am imblanit cutiile pe interior, asortat alb pe negru: Dar de rezistenta asta: ce zici? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Buna asta cu intunericul Fiindca e un val de frig am imblanit cutiile pe interior, asortat alb pe negru: Untitled1.jpg Dar de rezistenta asta: Untitled2.jpg ce zici? Ssssffffffortare mecanica. Stii, era un film cu sforta... Editat Martie 15, 2016 de sesebe Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Cablajul era curat? Terminalul e oxidat puternic (sau cel putin asa pare). Link spre comentariu
enderman Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Asa e, am fost mecanicos cu ea... Cablajul e curat, in realitate abia se observa oxidul de pe terminal, pare ca e verzui impreuna impreuna cu interiorul. Cred ca o voi schimba impreuna cu omoloaga ca sa fie la fel... in mod normal nu o voi incalzi, dar cine stie vre-odata... Editat Martie 15, 2016 de danciusergiu84 Link spre comentariu
zal Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) Poţi s-o laşi aşa cum e, ce se vede e chiar sîrma de cupru, căpăcelul sertizat şi fibra de sticlă pe care e înfăşurată nichelina sau ce material rezistiv au folosit, spoite cu un ciment verde. Cositorul original de pe terminale oxidează. La astea ''moderne'' terminalele sînt de multe ori din fier. Aceleaşi rezistenţe existau şi nebăgate în ceramică, care la astea cilindrice era doar de protecţie mecanică. La cele prismatice sau cu alte profiluri adăugau şi ceva putere prin disipaţie. Aveai o problemă doar dacă vedeai în interior culoarea maro, coptură. Editat Martie 21, 2016 de zal Link spre comentariu
enderman Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Interesante info! Pai asa ar merita sa o "ventilez" si pe cealalta sa aibe ambele aceasi caracteristica termica Oricum banuiesc ca pe inaltele astea nu degaja caldura nici la blana... Totusi cum influenteaza ceramica Sparta disiparea termica, ajuta sau nu? (tinand cont ca in interior era umpluta cu ceva nisipos) Si fiindca am intrebat despre etansarea difuzoarelor, ideea mea cu poze pe topicul dedicat: http://www.elforum.info/topic/85738-garnitura-etansare-difuzor-decupaj-incinta-pont/?p=1347716 Link spre comentariu
daniels Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Fiindca e un val de frig am imblanit cutiile pe interior, asortat alb pe negru: Untitled1.jpg Ce material ai folosit la interior? Link spre comentariu
enderman Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) Este vatelina, am lipit-o putin cu prenadez. Nu mi-a placut "lana" originala ca era aruncata cam aiurea si colturile intrerioare erau cam goale, fiind si locurile unde se cam aduna rezonante parazite. Editat Martie 21, 2016 de danciusergiu84 Link spre comentariu
daniels Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Am cineva niste unitre 90w. Cu difuzoarele am rezolvat, acuma am de gand sa ma apuc de capitonat si de filtre. De unde se poate cumpara vatelina? Link spre comentariu
enderman Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 De la textile, acolo e la metru. Link spre comentariu
niksound Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Seara buna,la magazinul Obor,cauta cu atentie la standuri,si o sa gasesti! Link spre comentariu
zal Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Nu toţi locuiesc în Bucureşti. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Eu am "brichindit" o pilota nefolositoare. Am si eu o pereche de filtre...cred ca pentru 8 ohmi...desi valorile pieselor (alea care sunt 60%..in afara de bobine) sunt eronate rau. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Este vatelina, am lipit-o putin cu prenadez. Nu mi-a placut "lana" originala ca era aruncata cam aiurea si colturile intrerioare erau cam goale, fiind si locurile unde se cam aduna rezonante parazite. Cat e de gros stratul de vatelina din boxe? Link spre comentariu
gigiones Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 (editat) eu am bagat in ele vata de sticla, ramasa de la izolatia unui acoperis ! e din aia mai moderna care nu inteapa. Editat Martie 25, 2016 de gigiones Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum