Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema filtre Incinte "Jazz" Electronica Industriala

Mindware

Postări Recomandate

Asa e, am fost mecanicos cu ea...

Cablajul e curat, in realitate abia se observa oxidul de pe terminal, pare ca e verzui impreuna impreuna cu interiorul.

Cred ca o voi schimba impreuna cu omoloaga ca sa fie la fel... in mod normal nu o voi incalzi, dar cine stie vre-odata...

Editat de danciusergiu84
Link spre comentariu

Poţi s-o laşi aşa cum e, ce se vede e chiar sîrma de cupru, căpăcelul sertizat şi fibra de sticlă pe care e înfăşurată nichelina sau ce material rezistiv au folosit, spoite cu un ciment verde. Cositorul original de pe terminale oxidează. La astea ''moderne'' terminalele sînt de multe ori din fier. Aceleaşi rezistenţe existau şi nebăgate în ceramică, care la astea cilindrice era doar de protecţie mecanică. La cele prismatice sau cu alte profiluri adăugau şi ceva putere prin disipaţie.

Aveai o problemă doar dacă vedeai în interior culoarea maro, coptură.

Editat de zal
Link spre comentariu

Interesante info! Pai asa ar merita sa o "ventilez" si pe cealalta sa aibe ambele aceasi caracteristica termica  :57

Oricum banuiesc ca pe inaltele astea nu degaja caldura nici la blana...

Totusi cum influenteaza ceramica Sparta disiparea termica, ajuta sau nu? (tinand cont ca in interior era umpluta cu ceva nisipos)

Si fiindca am intrebat despre etansarea difuzoarelor, ideea mea cu poze pe topicul dedicat: http://www.elforum.info/topic/85738-garnitura-etansare-difuzor-decupaj-incinta-pont/?p=1347716

Link spre comentariu

Este vatelina, am lipit-o putin cu prenadez.

Nu mi-a placut "lana" originala ca era aruncata cam aiurea si colturile intrerioare erau cam goale, fiind si locurile unde se cam aduna rezonante parazite.

Editat de danciusergiu84
Link spre comentariu

Am  cineva niste unitre 90w. Cu difuzoarele am rezolvat, acuma am de gand sa ma apuc de capitonat si de filtre. De unde se poate cumpara vatelina?

Link spre comentariu

Eu am "brichindit" o pilota nefolositoare. :rade:

Am si eu o pereche de filtre...cred ca pentru 8 ohmi...desi valorile pieselor (alea care sunt 60%..in afara de bobine) sunt eronate rau.

Link spre comentariu

Este vatelina, am lipit-o putin cu prenadez.

Nu mi-a placut "lana" originala ca era aruncata cam aiurea si colturile intrerioare erau cam goale, fiind si locurile unde se cam aduna rezonante parazite.

Cat e de gros stratul de vatelina din boxe?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări