Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit cu afisaj LED

briobit

Postări Recomandate

"e" gata si cablajele mele

Felicitari, au iesit super si prin transfer de toner, acum asteptam sa vedem statia functionala. :aplauze Coletul a plecat astazi, are "inclus" si afisajul LED cu 3 digiti, plus altele. :da
Link spre comentariu

:101 :101 un domn ca de obiceio intrebarea in loc de mosfetul din schema pot puneIRFZ24N ?

Eu NU l-am pus inca, dar cred ca merge cu siguranta, am testat la statie decat partea electronica/afisare, fara mosfet si fara letcon conectat.Cand am timp am sa o testez la "cald" cu letconul sa vad cum functioneaza si am sa pun un IRFZ44.Am sa-i adaptez un alimentator de laptop ca sursa de alimentare.
Link spre comentariu

aaaa da bobinati frate nu va jucati :da

Pai ce sa-i facem "frate", daca avem "masina de bobinat", nu trebuie sa bobinam? :ras:

...pentru 2-2,5 ron nu merita sa faci oscilator pt buzer....parerea mea

Felicitari in primul rand pentru realizare. :aplauze Sa inteleg ca ai folosit un buzzer cu oscilator inclus?
Link spre comentariu

da, 2,5 ron costat.....

pai tot acolo esti...2n...+ pot 50k etc....lucru in plus.....

mersi pt apreciere !

va rog sa folositi functia de editare a propriilor postari

editat de mircea calin

Link spre comentariu

Pentru ca am primit cateva intrebari referitoare la cablajul postat de mine cu oscilator inclus pe cablaj si alti useri vor sa foloseasca buzzer cu oscilator inclus, atasez o poza cu "modificarile" necesare.

Toate componentele din zona incercuita cu albastru se elimina (nu se monteaza) si se monteaza in schimb strapul desenat cu rosu.

post-17385-139829522933_thumb.jpg

Link spre comentariu

buzer de care trebuie am gasit prin cutia cu smelturi acum am gasit sa cumpar atmega de pe ebay dar mi-am prins urechile in modele... care e varianta buna ?ATMEGA8-16PUATMEGA8-16PI ATMEGA8-16PC care din astea 3? (1.14 USD/buc)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări