adicontakt Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 "e" gata si cablajele mele free photo hosting Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 incerc sa recuperez si eu dar acum lipesc de zor la o clona de pickit2 Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 "e" gata si cablajele meleFelicitari, au iesit super si prin transfer de toner, acum asteptam sa vedem statia functionala. Coletul a plecat astazi, are "inclus" si afisajul LED cu 3 digiti, plus altele. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 un domn ca de obiceio intrebarea in loc de mosfetul din schema pot puneIRFZ24N ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 un domn ca de obiceio intrebarea in loc de mosfetul din schema pot puneIRFZ24N ?Eu NU l-am pus inca, dar cred ca merge cu siguranta, am testat la statie decat partea electronica/afisare, fara mosfet si fara letcon conectat.Cand am timp am sa o testez la "cald" cu letconul sa vad cum functioneaza si am sa pun un IRFZ44.Am sa-i adaptez un alimentator de laptop ca sursa de alimentare. Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 al meu cam asa arata fara display..... Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 aaaa da bobinati frate nu va jucati Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 chiar nu mai pot fara afisaj.....asta esunt curios cum merge....pentru 2-2,5 ron nu merita sa faci oscilator pt buzer....parerea mea Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 aaaa da bobinati frate nu va jucati Pai ce sa-i facem "frate", daca avem "masina de bobinat", nu trebuie sa bobinam? ...pentru 2-2,5 ron nu merita sa faci oscilator pt buzer....parerea meaFelicitari in primul rand pentru realizare. Sa inteleg ca ai folosit un buzzer cu oscilator inclus? Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 da, 2,5 ron costat..... pai tot acolo esti...2n...+ pot 50k etc....lucru in plus..... mersi pt apreciere ! va rog sa folositi functia de editare a propriilor postari editat de mircea calin Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 e suficient radiatorul ala? Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 dupa cum se vede si fara afisaj.....inca nu stiu.....astept dupa afisaj...... Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Pentru ca am primit cateva intrebari referitoare la cablajul postat de mine cu oscilator inclus pe cablaj si alti useri vor sa foloseasca buzzer cu oscilator inclus, atasez o poza cu "modificarile" necesare. Toate componentele din zona incercuita cu albastru se elimina (nu se monteaza) si se monteaza in schimb strapul desenat cu rosu. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 buzer de care trebuie am gasit prin cutia cu smelturi acum am gasit sa cumpar atmega de pe ebay dar mi-am prins urechile in modele... care e varianta buna ?ATMEGA8-16PUATMEGA8-16PI ATMEGA8-16PC care din astea 3? (1.14 USD/buc) Link spre comentariu
XAN77 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 stiu sigur ca 16PU este bun, e DIP la 16MHz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum