albasete Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Montajul parca este facut pe placuta de test ? Vezi sa nu fie vreo bucla, atentie si la fire. Este cam sensibil 7107. Mai bine realizeaza un cablaj. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Montajul parca este facut pe placuta de test ? Vezi sa nu fie vreo bucla, atentie si la fire. Este cam sensibil 7107. Mai bine realizeaza un cablaj. Am reusit, am bagat tot in carcasa, astazi incerc sa fac panoul frontal si gata statia, am facut o poza cu telefonul si nu se vede prea ok dar dupa ce termin si panoul pun poze cu o calitate mai buna. Editat Mai 28, 2014 de dzyk2000 Link spre comentariu
albasete Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Felicitari pentru realizare ! Care a fost hiba la voltmetru ? Ai realizat si interfata dintre statie si voltmetru ? Daca vrei, pot sa-ti dau si o mufa DIN metalica, care se fixeaza cu surubele. Mai am si carcase de sursa, daca vrei. Te ajut cu cea mai mare placere. Mufa DIN se poate fixa in orificiul deja existent pe fata carcasei de la sursa, sau daca ai cu ce sa gauresti, se poate fixa in lateral. Este indicat in lateral pentru o mai buna mobilitate a letconului. Daca ai un filtru rosu pentru afisaj... Nu vad potentiometrul pentru temperatura. Editat Mai 28, 2014 de albasete Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Felicitari pentru realizare ! Care a fost hiba la voltmetru ? Ai realizat si interfata dintre statie si voltmetru ? Daca vrei, pot sa-ti dau si o mufa DIN metalica, care se fixeaza cu surubele. Mai am si carcase de sursa, daca vrei. Te ajut cu cea mai mare placere. Mufa DIN se poate fixa in orificiul deja existent pe fata carcasei de la sursa, sau daca ai cu ce sa gauresti, se poate fixa in lateral. Este indicat in lateral pentru o mai buna mobilitate a letconului. Daca ai un filtru rosu pentru afisaj... Nu vad potentiometrul pentru temperatura. Mutumesc, voltmetrul inca mai variaza +/- 2/3 mv dar nu ma deranjeaza,posibil sa fie de la condensatori, aveam o rezistenta uzata. Am facut si amplificarea dintre statie si voltmetru si am etalonat afisarea temperaturii conform tabelului pus pe acest topic, nu am sonda de temperatura pe multimetru si nu pot verifica mai amanuntit, pe siteul de unde am comandat zilele trecute cateva piese nu am gasit mufa si am folosit una din plastic scoasa de la un pick-up rusesc, primesc bucuros mufa cat si o carcasa de sursa pentru ca am in plan o sursa reglabila dupa ce fac rost de un traf bun. Nu se vede in poza potentiometrul,butonul de on/off si ledul de incalzire pentru ca aseara am bagat tot in cutie ca nu mai vedeam de somn, astazi le pun pe panou. afisajul are filtru pus dar nu se vede ok in poza. Multumesc mult pentru toate piesele oferite, nu vreau sa para ca va laud dar daca toti userii cu greutate de pe aici ar lua sub aripa lor cate un incepator cum se intampla in cazul Dvs cu mine cred ca o sa creasca mult numarul pasionatilor de electronica, conteaza foarte mult ca incepator sa primesti ajutor, creste entuziasmul si ambitia. Editat Mai 28, 2014 de dzyk2000 Link spre comentariu
albasete Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 "Multumesc mult pentru toate piesele oferite, nu vreau sa para ca va laud dar daca toti userii cu greutate de pe aici ar lua sub aripa lor cate un incepator cum se intampla in cazul Dvs cu mine cred ca o sa creasca mult numarul pasionatilor de electronica, conteaza foarte mult ca incepator sa primesti ajutor, creste entuziasmul si ambitia." Multumesc, dar nu ma consider un user cu greutate, sunt un biet hobbist care-si mai omoara uneori putinul timp liber. Sunt multi altii cu greutate pe aici. Cand am posibilitatea, ajut cu placere. Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Iartă-mă , poate pricep mai greu . Când are variații de 10-20mV , cu intrarea în scurt ? Repet , trebuie să indice ZERO ( cel mult ultima cifră +/- 1 ) cu intrarea în scurt , indiferent de poziția lui R6. Dacă nu indică așa , verifică componentele . Citește și data sheet-ul , porțiunea despre alegerea condensatoarelor. Unul din condensatoare - cel de pinul 29 - chiar asta face , autozero. Verifică alimentările , sunt +/- 5V ? Încă ceva , variații ale indicației ( dar nu în scurt ) vei avea deoarece folosești referința internă care e afectată de încălzirea chipului care depinde de numărul de LED-uri aprinse , dar nu cred că ar trebui să fie prea mari. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Dzyk2000, nu te grabi cu incasetarea. Incearca si cum a spus colegul Radu (Udar), verifica si cu intrarea in scurt. Uite inca o schema realizata de Briobit, functionala, fara probleme. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Am uitat sa precizez, cu intrarea in scurt sta pe zero, are variatii mici la masurare . schema postata mai sus este cea pe care am dorit sa o fac dar din lipsa de timp am hotarat ca termin mai repede daca fac schema din foaia de catalog a ci-ului. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 (editat) Hmmm...graba strica treaba. Incearca in montajul tau sa pui valorile din schema postata de mine. Si mai bine, (acum ai cu ce lipi) realizeaza cablajul postat. Este pentru metoda transfer toner. Vezi ca ai un mp. Editat Mai 28, 2014 de albasete Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 (editat) Panoul meu frontal Editat Mai 29, 2014 de dzyk2000 Link spre comentariu
albasete Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Felicitari ! Neasteptat de frumos, dar se putea si mai frumos ! (Asta ca sa fiu putin carcotas.) Cu ce ai desenat simbolurile de pe panoul frontal ? Ai stofa, i-mi place. Da-i bataie inainte ! Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Multumesc pentru apreciere, simbolurile sunt facute cu FrontDesigner 3, incerc astazi sa ajung in oras. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Am finalizat statia in aceasta seara,mai am de prins arcul pentru letcon.Astazi am gasit un traf baban cu care sigur pot sa scot 3A,zilele urmatoare il bobinez si o sa schimb aria,ma mut la surse de alimentare,sunt interesat de o sursa reglabila,bineinteles tot cu afisaj.Astept sfaturile voastre. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 pai sursa mea cam asa a iesit : si impreuna cu statia de lipit: Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Frumos lucrat, Adi. Arta si precizie. Felicitari ! Cred ca trebuie postat la "Proiecte complete", eventual la "Ce parere aveti despre sursa mea", pentru a putea discuta pe marginea acestor montaje. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum