costyy86 Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Problema rezolvata 97%, am desprins detot de pe cablaj irf-ul si functioneaza, lam lipit cu fire pe cablaj si functioneaza, dar ledul rosu tot nu vrea sa functioneze deloc si buzerul ticaie mereu cand scade cu 2-3 grade sub ce este setat sau peste ce este setat, asa face el? sau e ceva probleme tot de le mine? e un buzer mare dinacela cu fire, nu e de le placa de baza...L.E. A mers prea mult.....acum nu se stabilizeaza,cand se apropie sa se stabilizeze se blocheaza pe la 245 grade si brusc sare la 279-280 apoi iarasi scade pana la 245 si tot asa.... Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Arunca un ochi si aici : viewtopic.php?f=290&t=155866Poate te ajuta ... Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Buzzer-ul de la placa de baza nu stiu daca este activ. Eu mi-am construit unul dupa schema postata de Retty. De tiuit tiuie cand ajunge la temp. setata. Urmeaza si indicatiile lui Fratello. Bafta. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Multumesc insa am rezolvat cat de cat problema la sfatul lui Retty, zenerul nu era cuplat la masa in schema nu am unit GND-ul cu traseul ce ducea la zener,de fapt eu am crezut ca am unit in schema era prezent insa nu s-a facut conexiunea astfel incat la proiectatea cablajului logic ca nu aparea sa il conectez la masa, la-m conectat acum si sia mai revenit +/- 5-8 grade oscileaza, cred ca totusi am o bucla de masa pe undeva.... Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Daca ai ciocan Pensol cu maner galben, asa "oscilatii" vei avea ... de +/- 5-8 'C...Pensol Iron-N , cu maner albastru, merge foarte bine cu acest model de statie ! Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Am cu maner albastru este nou..... Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Revin cu statia mea finalizata dar tot nu am reusit sa rezolv problema de mai sus..pun si un videoclip sa vedeti despre ce este vorba. gd3o9we4sk8&feature Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Super ! Felicitari. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe lipituri ! Link spre comentariu
lutza2 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Banatzean de-al meu, chiar REDY ??Nu era mai bine safolosesti germana sau limba unguroasa ?Arata bine butoanele, pacat de scris, se scrie ready, daca inca nu ti-ai dat seama si nici macar nu trebuie sa scrie ceva. In mod uzual e un led care sta aprins continuu cand se incalzeste (solid green) si care palpaie cand e "ready". Cand e stins de tot inseamna ca esti off sau ai depasit un timp prestabilit de nefolosire. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Deci de grija ca nu mergea ok, nici nu am observat ca am mancat o litera , dar nu e problema, pot schimb panoul....si voi sterge acel "REDY"....eu am vazut pe un panou din arhiva si mam gandit sa scriu si eu, dar cam asa e, mai bine las doar ledul.... Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Se intampla... Poti sa-l lasi si asa. Pur si simplu i-l consideri un nume, pseudonim, etc... Eu nu mai stiam cum se scrie corect si-am scris simplu: TEMP. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 am si eu ceva intrebari pt domniile voastre. 1: nu am afisaj multiplex il pot confectiona cumva din 3 afisaje normale punind in paralel segmentele si lasind alimentarile separat pt fiecare digit?? 2: ce fel e afisajul din schema ? Cu +comun sau cu - comun ? ( daca-i cu - am dat de naiba ca am numai cu plus) 3: am trafo de 24 ac si cred ca e problema . Stie mos fetul sa lucreze cu ~ ?? Sau musai trebuie cc = ?? 4: la schema asta se poate adapta comanda clasica MOC si triac ?? Danke !! Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 1: DA2: Cu + comun3: Trebuie neaparat tensiune continua 24v,poti scoate din spire la traf incat sa ajungi la 18vca.4:Nu. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 1: 2: 3: :cry: 4: merci de info Link spre comentariu
RETY Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 merge si afisaj catod comun. exista hex in arhiva proiectului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum