Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit cu afisaj LED

briobit

Postări Recomandate

Nu e cu PWM dar nici ca la wolf, da niste pulsuri mai dese ca sa zic asa. Merge continuu pana se apropie de temperatura setata cand incepe sa dea aproximativ 2 pulsuri pe secunda si din latimea acelor pulsuri tine temperatura. Dar sunt sesizabile. Eu alimentam cu un convertor dc-dc de la 12 la 24 care facea zgomot cand avea sarcina si efectiv ”auzeam” comanda. Practic e un fel de pwm la 2 Hz.

Link spre comentariu

am sa compar functionarea cu o statie pensol sl20; la statia asta comanda este on/off, diferentele de temperatura la varf sunt destul de mari, chiar daca nu lipesc , doar curat varful letconului in buretele umezit!

Link spre comentariu

Cum a mai spus cineva pe forum, khazama cam da eroare la fusebiti (am constatat pe propria piele desi am reusit sa programez cu el). Asa ca si eu fiind incepator la microcontrolere am fost nevoit la vremea aceea sa construiesc ,,doctorul'' apoi sa folosesc alt soft de scriere (dadeam vina pe bietul usbasp).... Dar am primit ajutor (XAN77).... :aplauze

L.E. scuze de off dar ca tot veni vorba de programare, briobit ai cumva un zif 40 in plus?

Link spre comentariu

OFF: cu parere de rau nu mai am de 40 si am si eu nevoie ... cred ca o sa dau comanda de pe ebay ca in magazin la noi e jala la pretCred ca o sa primesc o sapuneala strasnica de la Sefu la cate prostii si OFF am facut si profit de ocazie sa imi cer scuze public pentru toate tampeniile facute fata de toti utilizatorii.

Link spre comentariu

scrie un atmega cu anumiti fusebiti(altii decat cei din fabrica) , dupa care baga l in doctor apasa butonul de deblocare dupa care baga l in usbasp si citeste l , ar trebui sa aibe alti fusebiti , cei de fabricapt programare , eu m am lecuit , nu mai imi trebuie khazama , sinaprog etc mi am facut open prog si gata ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări