briobit Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Postez aici toate materialele dupa care am realizat statia mea de lipit, in ideea ca mai cauta si altcineva cum sa realizeze treaba asta. Schema este clasica modelul Wolf numai ca am adaptat un voltmetru realizat cu ICL7107 pe partea de afisare a temperaturii.Atasamentele reprezinta in urmatoarea ordine1. schema origin2. schema Eagle3. cablaj4. cablaj cu piese5. pozitionare piese (aceste 3 pdf au fost realizate de userul IonutX caruia ii multumesc de ajutor) Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 deoarece mai sus am atins limita de 5 fisiere postez aici continuarea:- voltmetru schema- voltmetru cablaj cu piese ( am ales schema asta deoarece e simulata si alimentarea diferentiala astfel incat pe placa am 4 borne de legat 2 - alimentare AC 8volti si 2 - bornele de masura)- foaia de catalog a digitilor folositi (cazul meu LTS546A )- AO (montajul cu amplificator operational folosit pentru a mari tensiunea culeasa de pe termocupla care apoi este aplicata voltmetrului, montajul l-am facut pe o placuta de test)- o foaie de catalog cu diferite termocuple si caracteristicile lor Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 poze cu voltmetrul ( cablajele au fost realizate prin metoda cu fierul de calcat) Link spre comentariu
corneliu01 Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 multumim foarte mult... dl briobit... imi este de mare folos... o asteptam mai ceva ca painea calda.... de acum ma pot apuca si eu de lucru.... multa sanatate... Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 o sa poeste si niste poze cu statia da imi merge netul foarte greu (stick rds) Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 cum am promis si pozele cu temperatura masurata cu un aparat Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 si un mic filmulet cu functionarea http://www.youtube.com/watch?v=IbcL8SFqyU4 Link spre comentariu
milo01miau Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Felicitari pt realizare!!!! Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Felicitari BRIOBIT. Si frumoasa dar si eficienta lucrare cu satisfactii merituorii. Sa dam cezarului ce i se cuvine spune o vorba mai veche. Asteptam din partea dvs si alte tipuri de statii, care sa ne faca invidiosi, desigur glumesc, dar sa ne inspire in realizarea unei statii personale in micul atelier improvizat de fiecare.Tine-o tot asaROSMARIN Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Multumesc colegilor rosmarin si milo01miau pentru aprecieri daca va pot ajuta cu ceva o fac cu mare placere ( cel putin legat de statie) si nu aplicati metoda "ciocanul" cum am fost si eu tentat sa o fac, mai devreme sau mai tarziu cineva o sa ma/ne scoata din impas Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 si ca sa fie treaba perfecta pana la capat astazi am dat de niste burete exact ca ala pe care se sterge varful de la letcon la astronomica suma de 4 lei 3 bucati , plus ca e dublu ca grosime procurati din Auchan C-ta Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Bravo! Felicitari! Ai o realizare frumoasa si utila.Se vede ca-ti place ELECTRONICA. Sa nu te dai batut niciodata! Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 si cand ma gandesc ca am trecut pe la auchan , dar nu m-a dus capul sa ma uit dupa asa ceva Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Am o intrebare domeniul voltmetrului este o-200mV sau 0-2V? Link spre comentariu
victor_andrey Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Felicitari....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum