adrian_pintea Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 se poate folosi intr-un amplif audio si daca da aveti scheme ca eu n-am gasit mai nimic despre ea doar de RF Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 23, 2006 Partajează Postat Martie 23, 2006 6SN7 esta echivalenta cu 6N8S [ruseasca 6H8C] ... iar trafurile de care spui sunt ADEVARATE , cam asa tre'sa fie ca sa utilizezi performantele lui 807 ! ... traful daca mai ai datele lui [de iesire] ai putea sa le pui aici ... cred c-am vazut si eu o statie de asta de 100w / functionare nonstop ! ... din cate stiu are iesire de linie de difuzoare de radioficare [infasurarea de baza] si o iesire de 4 ohmi pt.un difuzor de control [cu sarma relativ subtire] .... trebuie dat jos tot secundarul si bobinat dupa nevoi ! Link spre comentariu
nikos Postat Martie 23, 2006 Partajează Postat Martie 23, 2006 este tot ce am despre acest amp...doar schema....datele transformatorului de retea nu le am si nici de unde am preluat-o nu erau aceste date... Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 6, 2006 Partajează Postat Aprilie 6, 2006 Cat ceri pe ea? Imi tre' la un tv "Temp" 2? Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 unde este schema??????pun si eu doua scheme. schema cu 2x807 legate in parallel, am facut-o si merge foarte bine!!!din pacate, nu stiu detalii pentru t/r de iesire!!! Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Era si pe forum dar deh lumea nu prea mai cauta asa ca pun link direct "mura-n gura". http://ovidanie.evonet.ro/Documents/tan ... or%201.pdfla pagina 48 amplif 80W PP cu 807, in aceeasi carte gasiti detaliile trafurilor.....etc.Asta ca sa nu mai aduc aminte si de gogu, probabil ca mai are si el cateva scheme.In legatura cu schema PP a ta ioannis traful de iesire se poate calcula, avand in vedere ca Raa=5k si din foaia de catalog a lampii se afla si curentul si cu documentatia de pe forum se incropeste un calcul aproximativ, se poate posta aici si rugandu-i pe altii mai experimentati il vor confirma sau il vor corecta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum