Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasa de protectie

tranc3d

Postări Recomandate

Sunt curios cat de mult influenteaza plasa de protectie raspunsul unei incinte. Vreau sa pun plasa pe fata unui subwoofer dar si pe 2 sateliti. CAt o sa influenteze raspunsul incintelor? Am de ales intre 2 "modele" de plase: una "speciala" pentru boxe: tabla gaurita cu gauri rotunde la care suprafata de tabla gaurita este cam egala cu suprafata de tabla negaurita si alt model, care este tot din tabla dar gaurile sunt patrate si aria suprafetei gaurite este vizibil mai mare decat a celei nagaurite. Care este mai buna? Peste aceasta o sa lipesc si un burete de protectie tot cica "special" pentru boxe care nu stiu cat este de fonotransparent. Iar in legatura cu acesta: cat de mult are de suferit raspunsul incintei daca pun un burete de proasta calitate, adica nu prea fonotransparent? Burete si plasa trebuie sa pun neaparat ca sa opresc picioarele si berea care zboara spre difuzoare :d, vreau ceva care sa nu schimbe mult raspunsul incintei. Poate stiti voi de unde pot lua plasa si burete de buna calitate :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranc3d

3

• Mircea Bartic

1

• sogard_2003

1

Top autori în acest subiect

pune tabla perforata cu gauri patrate si burete fonotransparent lipit peste ea, nu te zgarci la burete, cel normal atenueaza sunetulcu cele profi nu vei simti nici o atenuarevorbesc din experienta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut tranced.spunemi de unde as pute sa procurez tabla perforata.credema caut disperat ca am neste boxe cu difuri de 18' si imi trebuie protectie.vorbesc despre tabla la metru patrat ca dealea rotunde nu imi plac

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In primul rand scuze de intarziere :rolleyes: . Tabla de aceea perforata cu patratele mari am vazut intr-un magazin din Sebes din asta cu diverse chestii ce iti folosesc la casa....un fel de ambient dar mai mic :yawinkle: , si asta se intampla acum cateva luni si era in jur de 500mii mp, deci destul de ieftin. M-am dus iara is nu mai aveau mai....A mai intrebat si la Ambient dar la unul din sediile lor mai mici....si nu aveau....dar o mai caut k imi trebe si mie :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări