Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme receptie tv tuner

altuser

Postări Recomandate

Va salut, Am un tv tuner intern leadtek winfast xp deluxe, il am de peste 5 ani. Nu mi-a creeat probleme pana acum 2 luni. Cum se manifesta la inceput: la unele canale tv imaginea avea desincronizari pe orizontala, dupa cca 10 minute totul revenea la normal. Cu trecerea timpului, perioada respectiva a crecut, acum nu se mai stabilizeaza imaginea de loc. Furnizorul de catv este rds. Important mi se pare ca fenomenul apare la numai canalele care au frecventa de emisie (pe cablu) joasa, la cele cu frecventa mai mare, nu apare, le receptionez ok. Am reinstalat programul de captura, am schimbat si pozitia placii pe placa de baza, nu am rezolvat nimic. Mai am in casa un tuner standalone, pe el nu sunt probleme, la fel si pe tv, fie ca-l pun pe analog sau prin receptorul digital de la rds. Am banuit c-ar fi de vina cond electrolitici de pe placa tunerului, la o examinare vizuala nu am observat nimic suspect.Astept sugestii de rezolvare, multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• altuser

3

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Am decat 2 sloturi pe pci pe MB, video este onbord. L-am mutat pe al 2-lea slot, nu s-a schimbat nimic.Totusi pana sa apara problema, a mers ok 1 an si 1/2 cu respectiva MB. Nu am posibilitatea sa incerc tunerul pe alt pc, m-am gandit si eu sa fac asa. Oricum, multumesc pentru sfat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări