djx700 Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Asa ceva doresc sa fac dar nu gasesc softul de comanda , schema e din revista conex electronic... Ma poate ajuta cineva cu acest soft? multumesc ! http://miculelectronist.blogspot.com/20 ... manda.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Scrie in articol unde se gaseste softul.Oricum, schema aia e si prost proiectata, si gresita. Orice soft ai avea, nu are cum sa functioneze. Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 am trimis mail si nu mi-au raspuns ....cum sa fie gresita? pe cei de la conex ii stiu baieti care fac kituri bune.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 E gresita pentru ca diodele puse in paralel pe releu trebuie sa fie cu anodul la masa. Sau daca vrei cu catodul la masa atunci trebuie inversata cealalta dioda si pusa cu catodul la mufa DB9. Una din doua trebuie inversate, care vrei tu.E proiectata prost (chiar daca montezi diodele corect) pentru ca releele recomandate sunt de 12V iar unele calculatoare nu scot +/-12V pe interfata seriala, multe calculatoare (in special laptop-urile) scot doar +/-5V, deci functionarea nu e sigura. Alt motiv ar fi ca interfata seriala nu garanteaza cei 30 mA de care au nevoie releele.In concluzie, asa cum e desenata, sigur NU merge. Chiar si cu diodele puse corect, merge numai daca ai noroc. Pe unele calculatoare nu va merge, orice ai face. Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 multumesc frumos ! am sa renunt la ea ..... am crezut ca e ceva simplu si util Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 de ce nu incerci pe protul paralel? e mai simplu si ai si 8 relee Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 si softul de unde il fur? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum