Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

realizare cablaj

Vizitator Ionut92

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• edy_wheazel

2

• adicontakt

1

• lorik199

1

• GeoMar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu se intelege clar ce vrei sa spui. Cine iese in oglinda, desenul de la imprimanta sau cablajul fizic?Daca desenul de pe hartie e in oglinda atunci e bine. Pe cablaj desenul va iesi corect pentru ca fata imprimata a hartiei vine lipita pe partea cu cupru.

Link spre comentariu
Vizitator Ionut92

cablajul nu l-am realizat eu l-am gasit pe net nu exista vreun program care sa faca treaba asa? si imprimanta mea e lexmark x1270 (stiu ca nu pot realiza cablaje ca e cu tooner)dar vreau sa o imprim pe o foaie si ma duc sa o scot la un xerox pe foaie fotografica

post-56077-139829369322_thumb.jpg

Link spre comentariu

cablajul nu l-am realizat eu l-am gasit pe net nu exista vreun program care sa faca treaba asa? si imprimanta mea e lexmark x1270 (stiu ca nu pot realiza cablaje ca e cu tooner)dar vreau sa o imprim pe o foaie si ma duc sa o scot la un xerox pe foaie fotografica

Asa cum este cablajul acum, se imprima direct pe coala de hartie (folie transparenta) si merge folosit atat la transfer de toner cat si la metoda foto. :da Daca tu printezi miror NU o sa iasa corect.
Link spre comentariu

Exact, pentru cablajul din atasament trebui doar sa dai print, FARA mirror. Pe urma mergi la xerox si iti iese tot cu scrisul pe dos. Dar, cand il vei aseza cu toner-ul inspre folia de cupru, ca sa faci transferul termic, scrisul imprimat pe cablaj va fi corect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări