japan Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Salut, am tot cautat pe google un program de genul pc suite pentru a putea gestiona prin cablul usb, telefonul dar din cate am incercat nici unul nu se adapteaza cu telefonul, nu il recunoaste. :cry: Am cautat pe situl producatorului si nu am gasit pc suite http://ro.lgmobile.com aveti un soft gen pc suite cum e la SE si nokia si pentru LG-uri va rog? Multumesc anticipat Daca nu am postat bine rog moderatorii sa modifice. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 am eu ramas un cd cu softuri de la fostul telefon lg u880 ? va ajuta la ceva ? este ceva in genul pc suite cum cautati ! Link spre comentariu
japan Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Cum spune si titlul eu caut pentru LG C360 :cry: Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 pei softul sa-r putea sa se potriveasca ca tot lg este nu este special pt u880 are mai multe .... Link spre comentariu
japan Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Merita incercat pei softul sa-r putea sa se potriveasca ca tot lg este nu este special pt u880 are mai multe .... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 tiam facut softul arhiva vezi ca tiam dat pe privat id meu dami add sa iti trimit softul ! Link spre comentariu
japan Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum