remus68 Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 O sa-i fac poze si le voi posta. Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 asteptam pozele tale. Link spre comentariu
philips Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Am reusit sa pun compresorul in functie. Am facut o teava cam de 20 cm de lunga si 4 cm diametru pentru a aerisi carterul . Am racordat-o cu un furtun in partea de sus a carterului, dar daca merge compresorul 30 de secunde, se umple teava cu ulei din carter. Ce pot face pentru a evita asta? Am si bagat in teava un bulb de sarma dar a trecut peste el. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Pune o poza cu locul unde ai conectat aerisitorul.Cind am timp fac poze la compresorul meu. Link spre comentariu
philips Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 aici este poza unde am racordat teava: http://tinypic.com/view.php?pic=ao3lu1&s=5 Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Care este nivelul uleiului in carter? Eventual arata cu o sageata desenata pe aceasta poza a compresorului tau. Link spre comentariu
philips Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 nu stiu cam unde este , am bagat aprox 850ml ulei, este oricum peste buza de jos a rulmentului. Link spre comentariu
molioa Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 nu stiu cam unde este , am bagat aprox 850ml ulei, este oricum peste buza de jos a rulmentului. Pe unde ai reusit sa bagi atata ulei? Prin orificiul de la teava? Scoate jumatate, chiar mai bine. Si arunca comedia aia de teava, ca n`ai nevoie de ea.De 3 litri de ulei are nevoie un motor de 1400-1500cc, pentru ungere (si se unge bine si cu 2 litri) si tu bagi la un compresor de raba, aproape 1 litru?! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 am bagat aprox 850ml ulei, este oricum peste buza de jos a rulmentului ...Citeste mai sus... Am scris foarte clar care este nivelul uleiului! Normal ca iti arunca uleiul pina in tavan... Link spre comentariu
molioa Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Nivelul uleiului, trebuie sa fie pana la busonul de sub teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie.Nu-mi mai amintesc, dar nu cred ca intra mai mult de 200-250 ml ulei.Daca nu era teava, si orificiul era inchis, iti zbura un semering...sau amandoua. Link spre comentariu
philips Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 nu prea inteleg ce zici. Zici ca nu am nevoie de aerisitor :"teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie." , iar mai jos zici:"Daca nu era teava, si orificiul era inchis, iti zbura un semerig...sau amandoua.", deci trebe teava sau nu? Link spre comentariu
molioa Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 nu prea inteleg ce zici. Zici ca nu am nevoie de aerisitor :"teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie." , iar mai jos zici:"Daca nu era teava, si orificiul era inchis, iti zbura un semerig...sau amandoua.", deci trebe teava sau nu?Pai, treaba ta ca nu intelegi. N`ai nevoi de teava (inventia ta) daca bagi ulei doar cat este necesar. Daca vei lua teava, si vei acoperi gaura, cu un surub, si nu vei scoate surplusul de ulei, iti vor sari semeringurile, ca presiunea trebuie sa iasa pe undeva. Acuma ai inteles? Link spre comentariu
philips Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Tu zici ca nivelul uleiului trebuie sa fie pana la busonul unde am racordat teava? inseamna ca trebuie bagat cel putin 1 litru. Link spre comentariu
molioa Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Tu zici ca nivelul uleiului trebuie sa fie pana la busonul unde am racordat teava? inseamna ca trebuie bagat cel putin 1 litru. Ai beut ceva in seara asta? Io vorbeam despre busonul de jos. Uleiul sa fie pana la buza de sus a orificiului. Stii ceva...nu-ti mai zic nimic. Gata! Bate-ti capul...si citeste ce s-a scris pana aici, ca ai sa intelegi. Link spre comentariu
philips Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 din ce ai sris aici "Nivelul uleiului, trebuie sa fie pana la busonul de sub teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie." eu asta deduc. In fine am inteles , deci pana la busonul de jos.Asa am sa fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum