Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

compresor autobus in 2 pistoane

philips

Postări Recomandate

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• philips

40

• remus68

19

• molioa

14

• iulicuta2000

12

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa pun compresorul in functie. Am facut o teava cam de 20 cm de lunga si 4 cm diametru pentru a aerisi carterul . Am racordat-o cu un furtun in partea de sus a carterului, dar daca merge compresorul 30 de secunde, se umple teava cu ulei din carter. Ce pot face pentru a evita asta? Am si bagat in teava un bulb de sarma dar a trecut peste el.

Link spre comentariu

nu stiu cam unde este , am bagat aprox 850ml ulei, este oricum peste buza de jos a rulmentului.

:rade: Pe unde ai reusit sa bagi atata ulei? Prin orificiul de la teava? Scoate jumatate, chiar mai bine. Si arunca comedia aia de teava, ca n`ai nevoie de ea.De 3 litri de ulei are nevoie un motor de 1400-1500cc, pentru ungere (si se unge bine si cu 2 litri) si tu bagi la un compresor de raba, aproape 1 litru?!
Link spre comentariu

am bagat aprox 850ml ulei, este oricum peste buza de jos a rulmentului

:rade: ...

Citeste mai sus... Am scris foarte clar care este nivelul uleiului! Normal ca iti arunca uleiul pina in tavan...

Link spre comentariu

Nivelul uleiului, trebuie sa fie pana la busonul de sub teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie.Nu-mi mai amintesc, dar nu cred ca intra mai mult de 200-250 ml ulei.Daca nu era teava, si orificiul era inchis, iti zbura un semering...sau amandoua.

Link spre comentariu

nu prea inteleg ce zici. Zici ca nu am nevoie de aerisitor :"teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie." , iar mai jos zici:"Daca nu era teava, si orificiul era inchis, iti zbura un semerig...sau amandoua.", deci trebe teava sau nu?

Link spre comentariu

nu prea inteleg ce zici. Zici ca nu am nevoie de aerisitor :"teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie." , iar mai jos zici:"Daca nu era teava, si orificiul era inchis, iti zbura un semerig...sau amandoua.", deci trebe teava sau nu?

Pai, treaba ta ca nu intelegi. N`ai nevoi de teava (inventia ta) daca bagi ulei doar cat este necesar. Daca vei lua teava, si vei acoperi gaura, cu un surub, si nu vei scoate surplusul de ulei, iti vor sari semeringurile, ca presiunea trebuie sa iasa pe undeva. Acuma ai inteles? :bataie
Link spre comentariu

Tu zici ca nivelul uleiului trebuie sa fie pana la busonul unde am racordat teava? inseamna ca trebuie bagat cel putin 1 litru.

:rade: Ai beut ceva in seara asta? Io vorbeam despre busonul de jos. Uleiul sa fie pana la buza de sus a orificiului. :bataie Stii ceva...nu-ti mai zic nimic. Gata! Bate-ti capul...si citeste ce s-a scris pana aici, ca ai sa intelegi. :nas:
Link spre comentariu

din ce ai sris aici "Nivelul uleiului, trebuie sa fie pana la busonul de sub teava aia, ce ai montat-o acolo, pe post de aerisitor -de care nu ai nevoie." eu asta deduc. In fine am inteles , deci pana la busonul de jos.Asa am sa fac.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări