Vizitator marinica mihai Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 salut.azi am demontat boxa cu dif de rcf sai schimb firul leonic.si am observat in membrana de panza a difului meu..ca o taietura..am degresat cu alcool izopropilic si am dat cu prenadez peste taietura,,,(nu lipseste nicio bucata din membrana)daca le apropii partile e de neobservat,,,am facut bine?sau trebuia alt material adeziv?daca da ce material imi trebuie daca stiti cumva..:(:( salut! Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Daca te referi la marginea flexibila si ondulata (suspensia), e bun prenandezul, pentru ca este un adeziv flexibil. poate ca este si ceva adeziv mai bun, special pentru asa ceva. Daca te referi chiar la membrana (conul difuzorului) , prenandezul e bun numai la taieturi mici, tine doar sa nu iasa aerul pe acolo, la taieturi mari pe con e bine sa folosesti un adeziv mai rigid, sau daca pui tot prenandez sa lipesti cu el de exemplu o bucata de carton peste gaura. Link spre comentariu
Vizitator Costel yo8bnd Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 ...un adeziv f. bun este 'bizon' transparent A+B, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum