Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau multimetru.Buget 50 lei.

alex69boss44

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

1

• riderinblack

1

• alex69boss44

1

• dan cod

1

Daca vrei sa-l folosesti pentru masuratori facute acasa merita, daca vrei ceva bun (sa aibe precizie buna) orienteaza-te spre un Uni-T de exemplu. Daca vrei ceva profi cauta un Fluke.Eu am 2 DT830-uri si un DT9205A (printre altele) dar cat de curand voi mai cumpara unul de firma (ori un Uni-T ori un Mastech)

Link spre comentariu

Problema cu multimetrele ieftine este anduranta in timp ... pot masura bine la inceput , cind sint noi , cu limitarile de rigoare ...3 1/2 digiti , 2,5 reactualizari /secunda , banda in alternativ de cel mult 400 Hz , numai sinus ...apoi se depreciaza datorita calitatii materialelor si executiei ... nu poti la bani putini sa ai performanta , daca ar fi asa ar fi lumea electronicii populata numai cu DT xxxx , s-a mai tratat subiectul in alt topic , cu pareri pro si contra , mai mult sau mai putin cu argumente acceptabile si exemple relevante ...

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

E pentru incepatori. E bun. Dupa ce te inveti sa masori si iti vor creste pretentiile vei constata singur cat de bun a fost. Te sfatuiesc sa nu masori curenti mai mari de 3-4 A cu el pt ca nu are sonde de calitate.

Link spre comentariu

Off topic...

Mă întreb cum ai reuşit să răspunzi la topicul ăsta vechi de câţiva ani!?Probabil că şi-a mai luat încă 10 aparate de atunci...sau a renunţat la acest gând... :rade:

Link spre comentariu

Din greseala, nu stiu cum eram in pagina si mi s-a parut ca e de azi. Mi-am dat seama dupa ce am postat ca era un topic mort.

Si daca tot l-am inviat, de ce sa nu? Eu chiar caut cel mai ieftin DT92 ... 05 sau 08. :rade:

Link spre comentariu

Un multimetru ieftin trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: consum mic de energie,testerele (cabluri de masurare)sa fie de calitate,holster,o tensiune la borne cat mai mare pe diode,comutatorul de functii fiabil.(personal am ales Kyoritsu 1009 si nu ma dezamagit )

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări