Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem de achizitie de date cu PIC16F877A

Vizitator Iwly

Postări Recomandate

Fiind proiect de licenta, cred ca mai trebuie un pic aranjata schema. nu te poti prezenta asa cu ea.`De curiozitate, ce rezolutie iti ofera soft-ul? Ai verificat liniaritatea in mai multe puncte de temperatura? Nu cumva era nevoie si de un AO sa ridice tensiunea de la LM35?Daca vrei sa alimentezi din baterie de 9V un montaj cu LED-uri. nu este o idee buna, se consuma repede.Neaparat rezistende 2k2-4k7 in bazele tuturor tranzistorilor si rezistentele de 500 sunt mari si se va vedea slab afisajul , recomand de 330 (si mutate in serie nu in paralel ca acuma. stiu ca fara ele nu merge simularea).D3 mi se pare ca este pus invers, cu toate ca nu ii vad rostul fara ICSP. La fel si R15 este in plus.R13 cum spune si colegul mai sus, ita va da niste masuratori eronate, cel putin cu 4 digiti. Renunta la el.D1 ce rost are? mai bine il pui direct pe pinul picului si il faci sa fie PL5V1 daca vrei sa protejezi pic-ul la tensiuni prea mari pe analogic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

4

• Liviu M

2

• nooob64

1

• vcdec

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mi se pare exagerat de complicata schema ptr o treaba asa de simpla.Atasez o poza cu ce am facut eu in 18 pini.Merge ireprosabil din 2007.De operational nu este nevoie, doar de un tabel ptr plaja de valori masurata.P.S. Ce rol are Q1?

post-1204-139829510002_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări