Lonerider Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 ... Mi-a ramas spinoasa problema de a lega ata la scala de UUS. ...Am dibuit-o si pe asta. Acum este asamblat, in intregime si functioneaza asa cum il stiam din copilarie. A fost, si acum este, radioul copilariei mele. Maine o sa pun si una doua poze cu obiectul. Link spre comentariu
Lonerider Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Obiectu' gata functional. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 functioneaza asa cum il stiam din copilarie. A fost, si acum este, radioul copilariei mele. Mai lipsesc doar husele de pânza ale difuzoarelor. Link spre comentariu
Lonerider Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Mai lipsesc doar husele de pânza ale difuzoarelor.Stiu... cele originale au fost facute "fagure" de soareci si nu am pus altele..., dar inca nu am renuntat la idee. Mi-a promis cineva o bucata de panza foarte asemanatoare cu cea a huselor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum