nickrvl Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 ... "presimt" ca ai bagat sirma pe direct, in acest caz o sa-ti termine furtunul curind, sau ma insel?Te inseli, uita-te atent la penultima poza, a folosit un liner standard...................Nu stiu daca ma insel, cea ce se vede acolo, imediat cum intra sirma in furtunul pistolului e o bucata dintr-un "tub de ghidaj" care de regula e indicat a fi din material brut si nu dintr-un tub/liner flexibil astfel are tendinta de a se indoii atunci cind e impinsa sirma....Dupa cum zice si-l citez "Cordonul de sudura era de la un aparat de 250A racit cu apa ......" respectivul cordon/cablu de putere are la capete "stuturi" care nu perminte introducerea unui "liner", e facut sa treaca doar lichidul de racire nu si un tub de ghidare, la astfel de pistoale sirma circula printr-un alt tub separat.De acea am intrebat si poate daca are timp si bunavointa ne poate lamurii. Link spre comentariu
Vizitator hodor zoltan Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Salut. Am folosit liner standard as acum spune domnul em2006. Unde intra apa in furtun este desfintata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum