Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

voltampermetru cu pic 16f876

winston

Postări Recomandate

3 hours ago, informer said:

OK, multumesc... nu mai comentez ca se interpreteaza cum n-as vrea. :ewryt45w

Accept intodeauna orice critica la erorile mele pt. ca pe forum trebuie sa ramana numai ce este corect.:aplauze

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
On 3/21/2012 at 7:50 PM, iora said:

am atasat hex-ul pentru PIC16F876A care permite afisarea unei tensiuni de max 50V si 10A, pentru schema din topic

Nu te supara, am si eu o rugaminte la tine, poti sa mai atasezi inca o data hexul? si daca se poate pentru 50V si 20A. ti-as fi recunoscator. multumesc.

Posted Image

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Hai ca trece luna, timp in care invatai bazele unui program de facut cablaje, ca sa nu mai rogi pe fitecine (se stiu ei care?!) pe forum.

Link spre comentariu

Probabil ca ar fi cineva dispus sa ti-l faca daca ai da niste detalii precum :

- se doreste a fi facut la fabrica sau acasa ?  de aici rezulta urmatoarele : dublu sau simplu strat ? , latimea minima a traseelor si a izolatiei intre ele

- THT sau SMD  sau combinate ?

- ce footprint se doreste pentru unele componente care nu sunt chiar universale ?  De ex R Shunt , releu, stabilizatoare, conexiunile de in/Out.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări