Liviu M Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Am mai citit o data ultimele 3 pagini si nu mi-a iesit nimic "neinteles". Am gasit numai un post in care te sfatuiam sa inveti c, ca c++ nu-ti va folosi.Nici pe aia cu tata n-o inteleg, varsta (banui ca la asta te referi) n-are nici o legatura cu forumul. Dau sfaturi celor batrani si primesc sfaturi de la tineri cu aceeasi placere. 1 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Din cate stiu am contribuit si eu pe aici cu cate un soft pe ici-colea, cred ca ar trebui totusi sa fie intr-unul din cele combinatia ceruta de @Spark, daca nu atunci oricum baza este pusa la codurile postate deja de mine aici, adaugirile ar trebui sa poata fi facute usor, asadar @Spark fa-ti timp si revizuieste ce s-a postat deja aici si alege ceva din combinatiile postate deja de mine, ceva care s-ar apropia cel mai mult de ce vrei tu, imi zici care este si apoi ce modificari vrei sa se aduca, imi fac si eu timp dupa aia si modific, sper doar sa nu fii uitat cum se si fac modificarile Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) Salut, m-am hotarat sa construiesc si eu acest voltampermeteru si am cateva intrebari: 1. Se poate folosi pic 16f876A? 2. Un hex care masoara min 35v si 15-20A, are cineva? 3. Este buna schema de mai jos?? voltamper.pdf Editat Ianuarie 19, 2015 de The_Reaper Link spre comentariu
Vizitator valeriubratu Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Salut, In primele posturi se mentioneaza niste arhive rar, pe care eu cel putin nu le vad acolo. Sunt mutate altundeva, sau sunt restrictionate in vreun fel? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 S-au pierdut atasamentele, poti folosi schema postata de mine. Link spre comentariu
spirake Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Foloseste legaturile la LCD ca in imagine si ai si hexul. untitled.rar Link spre comentariu
Vizitator lorinrandone Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Salut tuturor. S-a stins acest topic si speranta mea de a afla ce ma intereseaza(numai citind, fara sa deranjez cu ineptiile mele),s-a dus si ea. Asadar >El forum< nume iberic suta la suta. Frumos, mie imi vine mai familial caci sunt "iberic" de vreo 15 ani si sunt placut surprins de sonoritatea numelui. In sfarsit, nu-i treaba mea, doar apreciez f. mult. Si--- daca cineva mai este activ pe acest topic as dori sa m-a lamuriti daca pot folosi la acest proiect pic16f876 fara A (recuperat fireste) si cum sa-l scriu. precizez ca am lcd de 2x16. De asemeni, si asta-i foarte important ca sunt pe dinafara cu programarea(ni puta ideea) Am idee de electronica in general cu care cochetez de vreo 45 de ani. Vreau doar sa-mi echipez sursa de 30 V /10A cu citire digitala. Mentionez ca folosesc pentru scriere BobProg si Icprog care imi da eroarea consacrata deja 0000h. A incercat de asemeni cu cu winpicpgm. Cu acesta incepe sa scrie si dupa cateva linii iar, imi da eroare. Am crezut ca poate fi din datorita diferentei de flash intre 16f876a si 16f876 fara A. Va rog din suflet, luminati-ma si nu ma luati prea "tare". S-aveti o zi buna in fiecare zi. lorin Link spre comentariu
Vizitator silisyum32 Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 I want to perform this excellent project but I can not download the circuit diagram, hex file and pcb. The links are out of work. Please somebody help me. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Greetings. Some of the attachments got lost when our forum went from PHP to IPB platform, this topic makes no exception. Wich ones did you try and download but failed? Anyway, here is a .rar archive of mine, it contains all the files you need, including eagle .sch and .brd files, and a variant of .hex file, designed for 2x24 LCD, 35V and 6A, if you want it in another config then check out the list here: http://www.elforum.info/topic/56878-voltampermetru-cu-pic-16f876/?p=1009437 If some combination of those is what you need then say exactly what is needed and i'll try and make time to work it out. Volt-Ampermetru PIC16F876.rar Cheers. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ PS: Traducere. Salut. Unele atasamente s-au pierdut atunci cand forumul nostru a trecut de la platforma PHP la cea IPB, topicul asta a patit acelasi lucru. Pe care din atasamente ai incercat sa le descarci si n-ai reusit? Oricum postez o arhiva .rar care contine toate fisierele necesare, inclusiv fisierele eagle ( .sch si .brd ), si o varianta de hex configurata pentru LCD 2x24, 35V si 6A, daca alta configuratie este necesara, verifica lista asta: http://www.elforum.info/topic/56878-voltampermetru-cu-pic-16f876/?p=1009437 Daca este necesara o combinatie intre variantele de acolo, precizeaza exact ce si cum ai nevoie si o sa incerc sa-mi fac timp sa o realizez. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator silisyum32 Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Dear Marian; Thank you so much for your fast and helpful answer. After making the project, may be some more questions. Sorry for my poor English. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 You're welcome. Remember that the .hex file will work well only for 2x24 LCD's, if you need 2x16 or other size, the code must be changed, i can do that, along with other personalisations you need on it, just say what you need. PS: I'm no english teacher myself, so don't worry:) If i'm not indiscreet, where are you from? ___________________________________________________________________________________________________________________________ Cu placere. Retine ca hexul functioneaza corect doar cu LCD 2x24, daca ai nevoie de 2x16 sau alta dimensiune, codul trebui modificat, pot face eu asta dimpreuna cu alte personalizari consideri necesare, doar spune-mi ce ai nevoie. PS: Nici eu nu sunt profesor de engleza, deci nu-ti face griji. Daca nu sunt indiscret, de unde esti? Link spre comentariu
Vizitator silisyum32 Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 I am from Turkey/İstanbul. Also I need the code for 2x16 version. Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 A incercat cineva sa foloseasca 16f876A ?are vreo impotrtanta,, A-ul ,, oare va functiona ?Am un pic 16f876a-i/p Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 proiectul este pentru PIC16f876A din cate am inteles.tare de folos ar fi daca cineva ar reposta schema si hexul.am cautat dar toate linkurile sunt sterse.nici cel original de la turci nu mai merge.multumesc! Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Spre exemplu: http://www.elforum.info/topic/56878-voltampermetru-cu-pic-16f876/?p=1187446 Si am tot postat diferite variante: http://www.elforum.info/topic/56878-voltampermetru-cu-pic-16f876/?p=1009437 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum