alex14 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 salutam un telefon samsung gt-s5230, problema e ca nu pot sa vad videoclipuri transferate de pe pc pe el,decat daca convertesc videoclipul pe o calitate foarte slaba iar videoclipul se vede foarte mic.ma poate ajuta cineva ??? Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 videoclipurile facute cu telefonul sunt de tip mp4, rezolutia de 320x240.cand iau un videoclip de pe net, il convertesc in mp4 si il pun pe telefon dar ori nu se vede deloc (ecranul e negru) si se aude ori se vede mic. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Cand convertesti un videoclip ai mai multi parametrii de setat in functie de softul folosit, nu doar rezolutia, trebuie sa setezi si un bitrate potrivit telefonului, si mai sunt si alte chestii care pot face clipul inaccesibil pentru codecurile slabe ale mobilului. Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Trebuie sa te uiti pe specificatii ce formate si rezolutii suporta telefonul tau.Eu folosesc 2 programe de convertit AVI-uri in formate suportate de telefonul mobil. Este vorba despre:- Format Factory- FoxTab Video ConverterAmbele sunt freeware. Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 am convertit in MPEG-4 si 3GP cu youtube downloader.dar cand pun videoclipul pe telefon imi arata acolo daca fisierul e de tip neacceptat de telefon si ma intreaba daca sal convertesc in formatul potrivit.am dat accept dar pe telefon se vede foarte mic in comparatie cu ecranul. Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 am reusit in sfarsit.am facut cu format factory si se vede bine.. :smt103: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum