Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

videoclipuri pe mobil

alex14

Postări Recomandate

salutam un telefon samsung gt-s5230, problema e ca nu pot sa vad videoclipuri transferate de pe pc pe el,decat daca convertesc videoclipul pe o calitate foarte slaba iar videoclipul se vede foarte mic.ma poate ajuta cineva ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex14

4

• Marian

1

• pinky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

videoclipurile facute cu telefonul sunt de tip mp4, rezolutia de 320x240.cand iau un videoclip de pe net, il convertesc in mp4 si il pun pe telefon dar ori nu se vede deloc (ecranul e negru) si se aude ori se vede mic.

Link spre comentariu

Cand convertesti un videoclip ai mai multi parametrii de setat in functie de softul folosit, nu doar rezolutia, trebuie sa setezi si un bitrate potrivit telefonului, si mai sunt si alte chestii care pot face clipul inaccesibil pentru codecurile slabe ale mobilului.

Link spre comentariu

Trebuie sa te uiti pe specificatii ce formate si rezolutii suporta telefonul tau.Eu folosesc 2 programe de convertit AVI-uri in formate suportate de telefonul mobil. Este vorba despre:- Format Factory- FoxTab Video ConverterAmbele sunt freeware.

Link spre comentariu

am convertit in MPEG-4 si 3GP cu youtube downloader.dar cand pun videoclipul pe telefon imi arata acolo daca fisierul e de tip neacceptat de telefon si ma intreaba daca sal convertesc in formatul potrivit.am dat accept dar pe telefon se vede foarte mic in comparatie cu ecranul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări