Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

primul meu amplificator hi-fi cu lampi SE VALDERAMA

arosulescu

Postări Recomandate

...ca sa fiu sincer nu stiu prin ce tehnica ..cert este ca m-am prezentat la o firma care se ocupa cu asemenea lucruri, le-am dat proiectul facut de mine in corel draw, mi-au prezentat catalogul cu tot felul de variante de materiale si culori, am ales, si m-au sunat a doua zi ca sa imi spuna ca stocul nu era actualizat asa ca au ales ei pentru mine din ce mai aveau ( adica argintiu cu negru sau argintiu cu scris rosu inchis - am ales a doua varianta dar in poze visiniul nu prea se  vede).  

Link spre comentariu

Oricum, per ansamblu a iesit extraordinar de frumos, mai ales lemnul ala ii da o nota vintage.

Ce sa zic, orice alte vorbe-s de prisos, EXCEPTIONAL!

L.E. Designul amplificatorului dvs. ma face sa-i dau un design asemanator, tot vintage si amplificatorului meu pt. casti tot cu tuburi!

Editat de Untold
Link spre comentariu

multumim foarte mult... da , povestea lemnului de pe laterale este foarte simpla. Am luat doua tocatoare ordinare de la Auchan, le-am taiat cu traforajul ( nu am crezut ca se taie atat de greu - lemnul fiind de esenta tare si imbinat in fel si chip, m-a rupt de maini. Facusem niste teste acasa pe diferite lemne si intra panza ca in branza, cum se zice, dar experienta asta m-a cam descurajat sa mai incerc vreodata - de asemenea pretul unui astfel de traforaj m-a lasat ganditor...60 de lei un cadru metalic ordinar pe care a trebuit sa il ajustez ca sa il fac functional ?), am cumparat lac de cabana (nu stiu exact cum ii spune dar o sa ma uit pe cutie ) si am dat 3 straturi la distanta de o zi sau doua (intre straturi am dat cu hartie abraziva fina). Si eu am fost surprins de calitatea lacului (dat cu pensula).  

Editat de arosulescu
Link spre comentariu

Pentru muzica dv. nici ca mergea un proiect mai bun!

Exceptional ,va felicit ! :aplauze

Muzica?!...,de foarte mult bun simt si la un nivel artistic ridicat! :multumesc

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

ma faceti sa rosesc :)

da ...un proiect pentru care le multumesc domnilor Valderama, Viobio si Lazaroiu. In viitor am sa ii fac si doua boxe dupa indicatiile domnului VTP ( daca va dori sa ma ajute )

Editat de arosulescu
Link spre comentariu

Sigur va va ajuta dl.A.Mateescu !

Studiati si la  

www.jogis-roehrenbude.de/ [  Lautsprecher- und Lautsprecherboxen ] sau cu google va duce direct la un proiect foarte fain :  MINI-HORN von HENNING KAHLE

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări