pop_ady44 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 foarte frumos sa-l folosesti cu multa sanatate si eu vreau sa imi fac un amplif cu tuburi cred ca voi aborda aceasta schema 1 Link spre comentariu
arosulescu Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 multumesc la fel. Link spre comentariu
zal Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Foarte simpatic numele găsit, al doilea după Buburuza lui Viobio. 1 Link spre comentariu
arosulescu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 da, e numele unei piese: in amintirea paianjenului bucatar, compusa de mine si de Iarina Copuzaru https://www.youtube.com/watch?v=_9KL1v_88Ck, aparuta pe albumul nostru numit ONIROJAZZ (2011) Link spre comentariu
Untold Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Supercalifragilisticexpiralidocious! Link spre comentariu
arosulescu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 multumiri amplificate Link spre comentariu
Untold Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Panoul frontal a fost serigrafiat? Ca a iesit superb scrisul ala.. Link spre comentariu
arosulescu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 ...ca sa fiu sincer nu stiu prin ce tehnica ..cert este ca m-am prezentat la o firma care se ocupa cu asemenea lucruri, le-am dat proiectul facut de mine in corel draw, mi-au prezentat catalogul cu tot felul de variante de materiale si culori, am ales, si m-au sunat a doua zi ca sa imi spuna ca stocul nu era actualizat asa ca au ales ei pentru mine din ce mai aveau ( adica argintiu cu negru sau argintiu cu scris rosu inchis - am ales a doua varianta dar in poze visiniul nu prea se vede). Link spre comentariu
Untold Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Oricum, per ansamblu a iesit extraordinar de frumos, mai ales lemnul ala ii da o nota vintage. Ce sa zic, orice alte vorbe-s de prisos, EXCEPTIONAL! L.E. Designul amplificatorului dvs. ma face sa-i dau un design asemanator, tot vintage si amplificatorului meu pt. casti tot cu tuburi! Editat Mai 23, 2014 de Untold 1 Link spre comentariu
arosulescu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) multumim foarte mult... da , povestea lemnului de pe laterale este foarte simpla. Am luat doua tocatoare ordinare de la Auchan, le-am taiat cu traforajul ( nu am crezut ca se taie atat de greu - lemnul fiind de esenta tare si imbinat in fel si chip, m-a rupt de maini. Facusem niste teste acasa pe diferite lemne si intra panza ca in branza, cum se zice, dar experienta asta m-a cam descurajat sa mai incerc vreodata - de asemenea pretul unui astfel de traforaj m-a lasat ganditor...60 de lei un cadru metalic ordinar pe care a trebuit sa il ajustez ca sa il fac functional ?), am cumparat lac de cabana (nu stiu exact cum ii spune dar o sa ma uit pe cutie ) si am dat 3 straturi la distanta de o zi sau doua (intre straturi am dat cu hartie abraziva fina). Si eu am fost surprins de calitatea lacului (dat cu pensula). Editat Mai 23, 2014 de arosulescu Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Pentru muzica dv. nici ca mergea un proiect mai bun! Exceptional ,va felicit ! Muzica?!...,de foarte mult bun simt si la un nivel artistic ridicat! Editat Mai 23, 2014 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
arosulescu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) ma faceti sa rosesc da ...un proiect pentru care le multumesc domnilor Valderama, Viobio si Lazaroiu. In viitor am sa ii fac si doua boxe dupa indicatiile domnului VTP ( daca va dori sa ma ajute ) Editat Mai 23, 2014 de arosulescu Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Sigur va va ajuta dl.A.Mateescu ! Studiati si la www.jogis-roehrenbude.de/ [ Lautsprecher- und Lautsprecherboxen ] sau cu google va duce direct la un proiect foarte fain : MINI-HORN von HENNING KAHLE Editat Mai 23, 2014 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum