Vizitator vvlladdd Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 salutare ce face circuitul din imagine? mentionez ca sunt niste greseli intentionate am nevoie pentru un proiect. multumesc Uploaded with ImageShack.us Editat de Madalina: modificare nume subiect(12.01.2012) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Este practic un amplificator neinversor. Daca notezi cu R1 rezistorii de 11k si cu R2 pe cel de 820 atunci castigul amplificatorului este:Vo/Vi = 2*R2/R1. In cazul tau e in jur de 0.149Daca n-ar exista reactia pozitiva prin rez de 11k atunci amplificarea ar fi:Vo/Vi = 2*R2/(R1+R2). In jur de 0.138.Dupa cum vezi reactia pozitiva corecteaza usor castigul ca sa fie determinat de o relatie mai simpla. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Ca sa existe reactie, nu ar trebui ca bucla respectiva sa aibe contact cu iesirea?Sint greseli pe schema. Trebuie corectate? Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 da sunt greseli pe schema dar am rezolvato. am eliminat rezistenta care face legatura V+ cu iesire si am amplificator inversor,teoretic. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Ar fi bine sa redesenezi schema obtinuta. In schema postata mai sus nu exista nici un contact al iesirii cu bucla de reactie negativa...Unde am desenat sageata ar trebui sa fie un punct de conexiune. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 a da acolo e nod. scuze nu am observat ca nu este. Dar am rezolvat-o oricum cu multisimul am simulato n feluri pana a mers. Multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 am eliminat rezistenta care face legatura V+ cu iesire si am amplificator inversorIntre V+ si iesire NU este nici o rezistenta... Daca elimini rezistenta dintre intrarea neinversoare si iesire ai amplificator neinversor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum