Vizitator kronos Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Nu stiu exact daca s-a discutat subiectul acesta pe forum .. eu cel putin nu am gasit.Am vazut la un tip ce se ocupa cu reparatii telefoane o "chestie", anume: in tocul usii avea o camera vga de tel ... iar pe tv se vedea imaginea .Este dificil de realizat acest lucru ? Mentionez ca sunt incepator dar dornic sa invat. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Posibil ce ati vazut este o camera cu iesire video conectata la televizor .Pentru a putea conecta o camera de telefon la tv aveti nevoie de un procesor de imagine ,soft ... Link spre comentariu
Vizitator kronos Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Posibil ce ati vazut este o camera cu iesire video conectata la televizor .Pentru a putea conecta o camera de telefon la tv aveti nevoie de un procesor de imagine ,soft ... Era o camera VGA de telefon ce avea el !!! Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Nu avea doar camera de la telefon, pentru ca ea trebuie alimentata, imaginea din camera trebuie procesata, etc.Exista telefoane inca de acum multi ani, telefoane care au iesire audio-video, probabil are un astfel de telefon achizitionat si se foloseste de tot echipamentul acelui telefon.Doar camera vga a unui telefon nu se poate, sigur iti da prosteala, cere-i sa te lasa sa urmezi fierele care se duc de la camera la televizor, ai putea sa ramaui uimit, pe traseu ori la intrare in televizor, trece prin circuitul unui telefon, asta in caz ca nu a folosit altceva achizitionat de pe net gata facut pe care-l gasesti undeva pe traseu. Link spre comentariu
strombi Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 As fi si eu interesant de asa ceva daca are cineva vreo idee inovativa?Cum sa realizam astfel de camera cu tot cu procesor grafic.Dar daca as lua placa de la un telefon cu tot cu camera,i-as urmarii traseul care duce catre display si in loc de display i-as pune alt ecran mai mare?Nush zic si eu doar o idee. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Nu poti sa faci asa ceva , in schimb poti sa folosesti un n95 care are iesire video pe post de camera .Traseele care duc la display transmit date catre controlerul ecranului .Mai simplu iei o camera vga cu video out si o folosesti . Link spre comentariu
Vizitator kronos Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 As fi si eu interesant de asa ceva daca are cineva vreo idee inovativa?Cum sa realizam astfel de camera cu tot cu procesor grafic.Dar daca as lua placa de la un telefon cu tot cu camera,i-as urmarii traseul care duce catre display si in loc de display i-as pune alt ecran mai mare?Nush zic si eu doar o idee.Exact asta ma interesa si pe mine. Cum se poate face ca dintr-un telefon simplu cu camera sa transmiti semnal video la tv.E buna si ideea cu n95 ca are iesire video, dar eu am zeci de telefoane fara iesire si din ele asi vrea sa fac asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum