Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blackberry 7130 g,probleme de soft si aplicatia blackberry d

forestt

Postări Recomandate

Am cumparat un telefon si nu are pictocrama cu internetul in telefon.Banuiesc ca a disparut cand a fost facuta decodarea. Nu mi merge internetul.Nu are nici service book-uri,pe langa imaginea care lipseste din telefon,cu internetul.Ar trebui oare resoftare din nou,cu alt soft care sa includa ce lipseste? Si daca ma poate ajuta cineva sa mi spuna de unde sa iau aplicatia blackberry desktop manager,ca eu unde am cautat am gasit doar ceva care se instala intr o limba cu scris arabic. Rog daca ma poate ajuta cineva. am nevoie de internet pe telefon. Multumesc

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• forestt

2

• H2SO4

1

Top autori în acest subiect

Salut!Cauta pe net un soft pentu a accesa datele telefonului (numele ar trebui sa fie scris in manual :da ), dupa care conecteaza-l si incearca o actualizare de firmware ....aceasta ar trebui sa-ti rezolve problema...daca nu du-l la o firma specializata in acest fel de reparatii :dans: .O zi buna!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări