adrianjwf Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 Am acest turometru si nu functioneaza. Piesele sunt bune dar are fire rupte si nu stiu unde vin. Daca il recunoasteti si aveti schema ar fi excelent. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 24, 2006 Partajează Postat Martie 24, 2006 ar trebui sa aiba 3 fire: plus, minus (masa) si firul de semnal care se cupleaza la borna minus a bobinei de inductie... ar trebui sa aiba o schema clasica cu 1-2 tranzistori ..deci cauti o schema de turometru de Oltcit sau Dacia si vezi daca difera sau nu.. daca e cu integrat cauti datasheet-ul lui pe net.... Link spre comentariu
soulraven Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 si eu am nevoie de o asemenea schema, si eu am un turometru de genu asta luat din targ, si degeaba, prima rezistenta din el, cea de alimentare se incalzeste rau de tot. este cu BC171. Aveti vre-o schema de a lui?aveti idee cum se calibreaza? Link spre comentariu
Abram Burel Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Pai, cine l-a desfacut sa-i traga niste poze ca lumea la placa, pe ambele fete, din profil, tot dichisul, apoi scoatem schema. Cine nu l-a desfacut, nu-i timpul pierdut Link spre comentariu
adrianjwf Postat Octombrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Altfel nu stiu sa le pun[/img] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum