Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema router wireless...

zainea

Postări Recomandate

Salut.Am un router wireless MSI RG54SE II conectat la un calculator (Windows 7),n-am avut probleme in configurarea lui ,netu merge fara probleme .Am facut si setarile pentru wireless si vreau sa ma conectez de pe un laptop (Windows Vista,placa wireless intel wifi link 5100),la prima conectare imi da Local Only ,dupa cateva secunde imi apare in cele din urma Local and Internet ,dar internetul nu vrea sa mearga de nici o culoare,cu laptopul m-am conectat la alte retele wifi fara probleme nu cred ca are vreo buba..presupun ca routerul are ceva sau nu e setat corespunzator .Am facut toate setarile posibile ,am cautat pe net aproape o zi intreaga toate posibilele rezolvari gasite le-am luat la rand ..fara nici un rezultat.Internet am de la o retea de cartier ,ip static.Daca ma puteti ajuta cu cateva idei ..chiar nu stiu ce sa-i mai fac.Ms!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

3

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tonytanel

probabil nu ai folosit acelasi protocol la ambele (WEP, WEP-2K, etc). uita-te la proprietatile placii tale wireless si vezi ce protocoale permite si alege din meniul routerului o varianta compatibila.sper sa te ajute asta. bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări