Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alegere display

Vizitator cata1q

Postări Recomandate

Vizitator cata1q

m-ar interesa sa leg un display la un plc. as dori daca se poate cineva care cunoaste domeniul sa ma ajute . m-am gandit la 2 variante pana acuma ...afisoare 7 segmenti. dar si un monitor . m-ar interesa sa nu fie prea costisitor. de asemenea sa fie usor facuta legatura intre plc si afisor(nu vreau sa necesite programare speciala plc-ul datorita afisorului ). astept si alte propuneri . de asemenea niste recomandari de plc. o sa explic si la ce am nevoie aceste componente. multumesc anticipat catalin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• srdjan

2

Top autori în acest subiect

Vizitator cata1q

da stiu de cele "gen Easy" dar acestea au ecranul pentru programare din cate stiu eu.

plc-ul vreau sa il folosesc pt afisare scorului la tenis de camp. am o tema de liceeenta "tabela de tenis de camp comandata cu un PLC" displayul trebuie sa afiseze scorul meciului ceva de genu:

00-00 scorul pt set(aici o sa afiseze 00; 15; 30; 40 si A)

0-0 scor game1 (1,2 ,3 4 ,5 ,6 si daca e cazul 7)

0-0 scor game2

0-0 scor game3.

multumesc frumos

Catalin

Link spre comentariu

Catalin, cred ca tu nu intelegi ca toate mesajele pe care le-ai postat, le-ai postat pe acelasi forum, unde sunt aceiasi oameni...Nu trebuie sa deschizi cate un subiect in fiecare sectiune !!!!!!!!

Uita-te in linkul asta : http://thelearningpit.com/lp/doc/7seg/7seg.html

Cu 4 iesiri analogice poti comanda un display. Cu 16 iesiri analogice poti comanda 4 displayuri.

PS : Milogeste-te de profesorul cu care faci licenta sa-ti faca rost de un PLC pe care sa-ti faci treaba, sau intreaba la secretariat daca iti deconteaza costul unui PLC.

Link spre comentariu
Vizitator cata1q

am promisa o sponsorizare in jur la 1000 de ron. dar ma gandeam sa mai intreb in stanga si in dreapta sa nu iau ceva ce nu pot folosi. caut cele mai usoare metode de rezolvare.multumesc pt informatii. linkul imi este ff util.

Link spre comentariu

daca intra in discutie si second-hand-uri am vazut niste Mitsubishi FX pe forum (pe la vreo 300 de lei dar nu mai imi amintesc cat timp in urma a fost asta). Poate mai e valabil. Ar trebui sa aibe resurse suficiente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări