Vizitator cata1q Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 m-ar interesa sa leg un display la un plc. as dori daca se poate cineva care cunoaste domeniul sa ma ajute . m-am gandit la 2 variante pana acuma ...afisoare 7 segmenti. dar si un monitor . m-ar interesa sa nu fie prea costisitor. de asemenea sa fie usor facuta legatura intre plc si afisor(nu vreau sa necesite programare speciala plc-ul datorita afisorului ). astept si alte propuneri . de asemenea niste recomandari de plc. o sa explic si la ce am nevoie aceste componente. multumesc anticipat catalin Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Ce vrei sa afisezi pe ecran ? In ce scop vrei sa folosesti PLCul ? Vezi ca se gasesc PLCuri care au integrat si ecran LCD in ele (gen Easy). Link spre comentariu
Vizitator cata1q Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 da stiu de cele "gen Easy" dar acestea au ecranul pentru programare din cate stiu eu. plc-ul vreau sa il folosesc pt afisare scorului la tenis de camp. am o tema de liceeenta "tabela de tenis de camp comandata cu un PLC" displayul trebuie sa afiseze scorul meciului ceva de genu: 00-00 scorul pt set(aici o sa afiseze 00; 15; 30; 40 si A) 0-0 scor game1 (1,2 ,3 4 ,5 ,6 si daca e cazul 7) 0-0 scor game2 0-0 scor game3. multumesc frumos Catalin Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Este al 3-lea thread pe care il vad cu jocul tau de tenis !!! Cauta un tip de PLC care are si iesire digitala si pe urma mai discutam. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Catalin, cred ca tu nu intelegi ca toate mesajele pe care le-ai postat, le-ai postat pe acelasi forum, unde sunt aceiasi oameni...Nu trebuie sa deschizi cate un subiect in fiecare sectiune !!!!!!!! Uita-te in linkul asta : http://thelearningpit.com/lp/doc/7seg/7seg.html Cu 4 iesiri analogice poti comanda un display. Cu 16 iesiri analogice poti comanda 4 displayuri. PS : Milogeste-te de profesorul cu care faci licenta sa-ti faca rost de un PLC pe care sa-ti faci treaba, sau intreaba la secretariat daca iti deconteaza costul unui PLC. Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 4 x digit 7segm +4 x 4511 +1 x 74ls138 = 6 linii de date (4 bcd + 2 selectie digit)spun asta pentru ca are sanse mai mari sa gaseasca un plc mai sarac in iesiri digitale Link spre comentariu
Vizitator cata1q Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 am promisa o sponsorizare in jur la 1000 de ron. dar ma gandeam sa mai intreb in stanga si in dreapta sa nu iau ceva ce nu pot folosi. caut cele mai usoare metode de rezolvare.multumesc pt informatii. linkul imi este ff util. Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 daca intra in discutie si second-hand-uri am vazut niste Mitsubishi FX pe forum (pe la vreo 300 de lei dar nu mai imi amintesc cat timp in urma a fost asta). Poate mai e valabil. Ar trebui sa aibe resurse suficiente. Link spre comentariu
Vizitator cata1q Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 e mai greu cu second handul dat fiind faptul ca firma imi va cere chitanta. sau comanda o va face chiar ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum