Extrem Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 ar fii bine sa dai si bugetul ! eu nu ti-as recomanda Domotec pentru ca e o prastie de firmaCititi mai bine oameni buni.Pret - in jur de 120RON. Mersi. Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Piglet chiar te rog ca am si eu niste dif domotec de 8" care stau degeaba prin casa . :drinkers: Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 24, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2006 un subwoofer cu difuzor ground zero :yawinkle: poti folosi incinte f mici Titanium GZTW 20T20 cm / 8" subwoofer Ma intereseaza asta, daca se incadreaza in ce spuneai tu. Nu am vazut nicaieri pretul. Un prieten al meu a cerut relatii despre dif. asta (pe alt forum) dlui IM (nu stiu exact numele; am inteles ca este cel care importa GZ), care i-a spus ca e un produs nou aparut si ca urmeaza si pretul. Probabil din cauza asta nu aparea in pdf-ul postat de tine. Pot sa aflu de undeva pretul lui? Si daca se preteaza pentru incinta de camera, un proiect ceva? Multumesc Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 difuzorul in cauza nu este adus inca in Romania, de aceea nu apare nici in lista de pretla importul urmator va ajunge si acela probabilpretul cred ca va fi mai mic cu vreo 10eur fata de cel de 10" din aceeasi seriedeocamdata nu pot da nici un proiect pt ca cei e la GZ inca nu au facut inca publice datasheeturile cu specificatii si parametri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum