Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect subwoofer

andiy

Postări Recomandate

as vrea sa fac un subwoofer. problema este ca as vrea ca incinta sa nu fie ft mare si sa se incadreze in anumite dimensiuni (aprox. 450x300x350mm). in conditiile astea, va rog sa ma sfatuiti in privinta achizitionarii unui difuzor si eventual sa ma sprijiniti cu un proiect.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

6

• Mircea Bartic

4

• piglett

3

• caudiodesign

1

ca sa tii mici dimensiunile sub-ului.....cea mai buna optiune e incinta pe compresie.....difuzorul il alegi singur, numai sa ai grija sa ai si specificatii tehnice.....in rest mai ai nevoie de un filtru activ tunat dupa specificatiile difuzorului si un amp de putere.....IPA400 cred ca ar fi de ajuns.....cumpara-ti un dif....apoi mai discutam......BAFTA!!!

Link spre comentariu

Pai daca stiam ce difuzor sa cumpar, nu mai intrebam. Eu as vrea sa fie de 4-8 ohmi, min.100W, cam de 8 (max.10) inch, dar mai ales sa nu fie yung chung..., sal, etc. Pret - in jur de 120RON. Mersi.

Link spre comentariu

vezi doar sa iei ceva cu parametrii T/S altfel fugi de el ca de dracu. inca ceva, nu te lua dupa design! simuleaza, apoi cumpara.

asta e clar. nici nu se dicuta altfel. dar, totusi, vreau o sugestie de un difuzor de calitate ce poate fi gasit in romania.PS: se renteaza sa aduc de afara pe sistemul clasic: posta romana. sau ies urat cu taxele...?
Link spre comentariu

subwoofer cu dif(pro) de 8" sau 10" si incinta mica numa bas nu va scoate. eventual cauti ceva difuri hifi de calitate cu fs mai scazut (eventual difuzoare de masina)daca as fi in locu tau mias face un sub cu e12-100s: coboara bine in freq si nici nu iti trebuie o incinta gigantica pt el

Link spre comentariu

un bandpass cu E12-100S te-ar multmuii :yawinkle:

sunt convins. doar ca mi-ar iesi o incinta destul de mare - pe site-ul lui nexus am vazut un cub de 450mm. Ori eu vreau ceva de dimensiuni mai reduse. Asta e :(
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

un bandpass cu E12-100S te-ar multmuii :yawinkle:

sunt convins. doar ca mi-ar iesi o incinta destul de mare - pe site-ul lui nexus am vazut un cub de 450mm. Ori eu vreau ceva de dimensiuni mai reduse. Asta e :(
un subwoofer cu difuzor ground zero :yawinkle: poti folosi incinte f mici
Link spre comentariu

ok mestere! vad ca altfel nu am cum sa-ti dau peste nas.cand il termin ii fac fotografii, un filmulet de scurt metraj in actiune si o analiza a spectrului de frecvente redat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări