andiy Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 as vrea sa fac un subwoofer. problema este ca as vrea ca incinta sa nu fie ft mare si sa se incadreze in anumite dimensiuni (aprox. 450x300x350mm). in conditiile astea, va rog sa ma sfatuiti in privinta achizitionarii unui difuzor si eventual sa ma sprijiniti cu un proiect.multumesc Link spre comentariu
piglett Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 ca sa tii mici dimensiunile sub-ului.....cea mai buna optiune e incinta pe compresie.....difuzorul il alegi singur, numai sa ai grija sa ai si specificatii tehnice.....in rest mai ai nevoie de un filtru activ tunat dupa specificatiile difuzorului si un amp de putere.....IPA400 cred ca ar fi de ajuns.....cumpara-ti un dif....apoi mai discutam......BAFTA!!! Link spre comentariu
caudiodesign Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 Filtrul activ nu se tuneaza dupa specificatiile difuzorului Link spre comentariu
andiy Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 Pai daca stiam ce difuzor sa cumpar, nu mai intrebam. Eu as vrea sa fie de 4-8 ohmi, min.100W, cam de 8 (max.10) inch, dar mai ales sa nu fie yung chung..., sal, etc. Pret - in jur de 120RON. Mersi. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 E12-100S la 150 leicalitate PRO la pret f bun :yawinkle: Link spre comentariu
andiy Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 E12-100S la 150 leicalitate PRO la pret f bun :yawinkle:Il stiu, dar e de 12 inch :(, iar eu vreau unul de vreo 8, max.10 inch. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 no problemvezi doar sa iei ceva cu parametrii T/Saltfel fugi de el ca de dracuinca ceva, nu te lua dupa design!simuleaza, apoi cumpara. Link spre comentariu
andiy Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 vezi doar sa iei ceva cu parametrii T/S altfel fugi de el ca de dracu. inca ceva, nu te lua dupa design! simuleaza, apoi cumpara.asta e clar. nici nu se dicuta altfel. dar, totusi, vreau o sugestie de un difuzor de calitate ce poate fi gasit in romania.PS: se renteaza sa aduc de afara pe sistemul clasic: posta romana. sau ies urat cu taxele...? Link spre comentariu
FIXVID Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 subwoofer cu dif(pro) de 8" sau 10" si incinta mica numa bas nu va scoate. eventual cauti ceva difuri hifi de calitate cu fs mai scazut (eventual difuzoare de masina)daca as fi in locu tau mias face un sub cu e12-100s: coboara bine in freq si nici nu iti trebuie o incinta gigantica pt el Link spre comentariu
radue Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 un bandpass cu E12-100S te-ar multmuii :yawinkle: Link spre comentariu
andiy Postat Martie 23, 2006 Autor Partajează Postat Martie 23, 2006 un bandpass cu E12-100S te-ar multmuii :yawinkle:sunt convins. doar ca mi-ar iesi o incinta destul de mare - pe site-ul lui nexus am vazut un cub de 450mm. Ori eu vreau ceva de dimensiuni mai reduse. Asta e :( Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 am un proiect cu un dif de 8 tzoli...un Domotec.....te anunt ce iese....pe la sfarsitul sapt viitoare il pun in functiune.....incinta are doar 31 de litri....Multumit asa? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 un bandpass cu E12-100S te-ar multmuii :yawinkle:sunt convins. doar ca mi-ar iesi o incinta destul de mare - pe site-ul lui nexus am vazut un cub de 450mm. Ori eu vreau ceva de dimensiuni mai reduse. Asta e :(un subwoofer cu difuzor ground zero :yawinkle: poti folosi incinte f mici Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 ar fii bine sa dai si bugetul ! eu nu ti-as recomanda Domotec pentru ca e o prastie de firma :axe: Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 ok mestere! vad ca altfel nu am cum sa-ti dau peste nas.cand il termin ii fac fotografii, un filmulet de scurt metraj in actiune si o analiza a spectrului de frecvente redat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum