Vizitator ctino Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Stie cineva unde pot gasi o schema de utilizare a circuitului stk 2048 II ? Link spre comentariu
Putz Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Uite aici ...... am gasit ceva pe google. datasheet stk.pdf Link spre comentariu
Vizitator ctino Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 multumesc dar e cu totul alcevaam vazut asta si eu dar pe net nu am gasit nimic poate are cineva altfel de documentatie Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Nu este altfel de documentatie, tu vrei o schema de utilizare a integratului, aceea de mai sus este(schema este sub tabel). . Se observa din schema ca acest integrat este doar un etaj final dublu, ca sa-l folosesti iti trebuie si celalalt integrat de acolo. Te sfatuiesc sa te orientezi spre altceva, aceste integrate nu se mai fabrica de mult, ce gasesti acum sunt doar clone , care multe pusca la prima punere in functiune. Link spre comentariu
Vizitator ctino Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 tocmai ca eu am acest integrat original si vroiam sa-l pot folosi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum